Windows Media Player

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
SpiderX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Windows Media Player

Příspěvek od SpiderX »

Zdárek. Mám tento problém: zvolím v WMP 10 na přehrání víc klipů - ok, začne přehrávání, ale jakmile ten první skončí a má začít následující, celé to spadne a restartuje se počítač. Pokaždé. Např. Winamp tohle nedělá... Mám Windows XP Home Edition, SP 2, všechny záplaty. Víte někdo, co s tím? :o
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

dela ti to u vsech kombinaci medii, nebo jen u nekterych?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
SpiderX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpiderX »

Naprosto u všech. Je jedno, co kombinuji. Stačí prostě dát 2 klipy za sebou (stejného či jiného typu - mpeg+mpeg, mpeg+avi, ...) a okamžitě se po přehrání prvního restartuje počítač. Tento problém jsem už měl ve verzi WMP 9. Může to být kodeky? Fakt nevím. Mám WMP 10 aktualizovaný. :(
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

SpiderX píše:Naprosto u všech. Je jedno, co kombinuji. Stačí prostě dát 2 klipy za sebou (stejného či jiného typu - mpeg+mpeg, mpeg+avi, ...) a okamžitě se po přehrání prvního restartuje počítač. Tento problém jsem už měl ve verzi WMP 9. Může to být kodeky? Fakt nevím. Mám WMP 10 aktualizovaný. :(
Co tam máš za kodeky? Já WMP nepoužívám vůbec už jen proto že práská microshitu :wink: zkus třeba jestě jinej přehrávač.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
SpiderX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpiderX »

Kodeky: DivX 5.0.1. Bundle, DivX codec a K-Lite Codec Pack. Jasně, používám i jiné programy, ale zajímalo by mne, proč to padá? :shock:
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“