rozumné 2.1 repro bez šumu atd :-)

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

rozumné 2.1 repro bez šumu atd :-)

Příspěvek od crashPC »

Zdarek. V zadnym threadu sem nenasel nic zazivnyho o 2.1 reprakach od 0(1400) do 2000 Kc. Rad bych sehnal nejaky klidne "obyc" - nic special repraky 2.1. Jen aby nesumeli. no a subac aby hral pomerne ok. to jako aby nehucel a nechrchlal a nerezenoval.... nevite o necem? nejvic se mi libej teac powermax 1300... vypadaj ok a vykon taky ok. a ty mizerny stredy ozelim - udelam si 4+1 :-)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

jóóó jóóó. dobrý :-) do tech creativu bych ale nesel :-). Jeste pokoukam a pobloumam :-(...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ty Logitechy jsou podle mě v poměru cena/výkon the best.

Nízký šum a relativně kvalitní zvuk, na to že je to PC repro.

Ty Creative vypadají lépe, ale mají horší odstup signálu od šumu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ff

Příspěvek od crashPC »

jj, prave o to mi de. Pak teprve kvalita a vykon... nikde sem ale nedokazal zistit jak sou na tom ty my teac power 1300.. nevite kde? na teac.com tam asi nemaj nic. lamy.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Twe si delas srandu, ne.. 2.1 v tyhle cenovce se tady za posledni mesic resily asi ve trech threadech..
btw: vsude doporucuju tohle.. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28680
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

?

Příspěvek od crashPC »

?? Vubec :-).Kvalita uchazejici, ale to zas dam klidne vic penez do necoho vrazednyho... Jo a ze sem zadnej thread nenasel?
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jaks to hledal? oa?!!
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

gg

Příspěvek od crashPC »

btw o tech mejch a podobnejch tam toho moc nejni. Nektery recenze mi pomohly, nicmene nektery sem cetl a na otazku sem odpoved nevycet - jak hrajou... jeste kouknu.. Jo a dik za snahu. asi si hledal dlouho...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Otazka 1ne minuty... :wink:
Antonín Chromý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

A co tyhle redstary?

Příspěvek od Antonín Chromý »

Je to sice 2.0, ale vypadají zajímavě - REDSTAR RS213 -
http://www.redstar.cz/rs-213.htm
případně takto
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... ms-drevene

Nemáte s nima někdo zkušenost? Recenzi jsem nevygoogloval, zatím...
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

s

Příspěvek od crashPC »

Jedny mi to pripomina. Ale tyhle neznam. vypadaj hodne rozumne... Ted de o to jestli tech 25W je pro jeden nebo 2 repraky... Jinak ok. A co se tyka 2.1 zatim davam v pomeru cena/kvalita prednost Teac powermax 1300 a ted hledam neco o creative trigue 3500. sice maj tyhle repraky slebsi stredy ale... asi is z toho stejne udelam 4.1 - zapojim tam i stavajici slusny kompovy bednicky... ted me tak napadlo - zistil sem si ze ty teacy maj sice 35W na subaci ale reprak v nem je 13,5 cm. Nejni to malo? docela se bojim o hloubku basů. Jeste sem zadnej subac nemel... Vim ze u Genius HT 5.1 je asi 16cm, ale sejne mi to neda... Vsude ale rikaj ze bysy sou ok, tak budu verit (mel sem doma teslak 16cm, basoval pekne ale vykon mizernej - 12W :-( a tak se bojim.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Já doporučuju Hercules XPS 2.100 - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24617

Jeho jedinou nevýhodou jsou jen jeho krátké kabely k satelitům - necelé dva metry. Jinak hrají čistě, nijak nehučej. Kvalitka - aspoň za tu cenu. Výkon k PC dostačující.
show must go on..
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

vv

Příspěvek od crashPC »

JJ. tyto reproduktory sou temer identicke, a rozhoduji se, jenze na herculesy nadava vic lidi a v testech Tesc co se tyka zvuku vyhrava, takze se klonim spis k teac...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: vv

Příspěvek od shadow »

crashPC píše:JJ. tyto reproduktory sou temer identicke, a rozhoduji se, jenze na herculesy nadava vic lidi a v testech Tesc co se tyka zvuku vyhrava, takze se klonim spis k teac...

tak od toho tě odrazuju.. já znám jen spokojené uživatele Herculesů...

recka zde..

http://www.pctuning.cz/index.php?option ... Itemid=49¨

Subjektivně hrají velice dobře. Mám je odhadem necelé dva roky. Kdyby tam něco "křustilo", "šumělo" apod, už bych je dal dávno pryč a pořídil si třeba Logitechy 2.1 THX, ale není to potřeba.
show must go on..
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jah

Příspěvek od crashPC »

Jah. Tak to me dostavate do debilni situace. Repraky sou prakticky stejny ale lid se zas zozdelil na 2 tabory -Teac vs Hercules. Tady si teda uz ale vybrat nedokazu. To asi pobloudim po supermarketech a necham si to predvyst kdyz to pude. Akorat v tom hluku newim jestli neco poznam :-))
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“