DVD Decryptor a chráněné DVD

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Funda
Začátečník
Začátečník

DVD Decryptor a chráněné DVD

Příspěvek od Funda »

Zdravím, tak jsem poprvé pravděpodobně narazil na chráněné DVD, jde o film Alexander. DVD Shrink skončil už v analýze obsahu, DVD Decryptor nahlásil, že tam je nejspíš ochrana a že tam vloží dummy sectors. Ty tam dal hned na začátku, ale potom začal házet jeden nečitelnej sektor za druhým - celkem asi 5000 na DVD. Ripování trvalo 7 hodin, ale musel jsem odejít do práce, takže nevím, jestli je výsledek použitelnej, nejspíš nebude. Co mám v Decryptoru nastavit, aby to jelo. Podotýkám, že jsem nejspíš neměl zatržený Detect mastering errors.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

S timto DVD jsem mel ty same problemy. Taky mi neslo zazalohovat, ale pry by to melo jit v nejnovejsim AnyDVD...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Bathory
Funda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Funda »

Jo, to už jsem četl, jen jsem nevěděl, jestli je to ten samej případ. Takže Decryptorem to teda nerozlousknu.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jak postupně vycházejí nové tituly na DVD, tak se vydávají nové verze ochran, hlavně Sony ARccOS je teď pomalu na všem. Je potřeba používat nejnovější verze programů, které si s tím poradí. Nejlépe je na tom v současné době DVDFab Platinum. Ano, je to ten samej případ. :)
Bathory
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

DVDFab Platina děla taky ochrany ??? to jsem nevěděl
Funda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Funda »

Tak nakonec jsem zkusil ten DVDFab Platinum a proběhlo to bez sebemenšího zaváhání. Takže díky všem za radu.
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“