Při výměně chladiče na CPU jsem vyndal desku ze skříně a vyndal také audigy ze slotu. Po opětovném nainstalování se obevil problém ve WinXP, Win kartu najde, nainstaluje, ale ve správci zařízení zůstane v položce "neznámé zařízení" - zařízení pro PCI. Nepomůže ani ruční instal driverů. Zvuk nejede, BSPlayer a Powerdvd4 přehrávají film bez zvuku ale zrychleně(!), pouze ve warcraft3 se objevje zvuk(ale ne kompletně). Do doby než došlo k reinstalaci běželo vše v poho. Diag od Creativu se tváří, že je vše vpoho. Zkoušel jsem různý sloty, updaty, úplný uninstall a kdovíco ještě (kromě reinstalace winxp) a žádnej výsledek. Karta je ve slotu dobře zasunutá, win ji spolehlivě najde ve všech slotech. Zatím jsem ji nezkoušel v jiným komplu. Ještě jednou podotýkám, že jsem kartu pouze vytáhl a pak dal zpět(podle všeho ale do jinýho slotu než byla, ale i tak ..?).
Asus A7N8x-x, Barton 2500@3200+AC Copper Silent 2TC, 512 A-Data,Radeon 9600Pro 500Mhz@600, 600@720-Silencer2, Seagate120MB.WinXP Pro SP1.
Předem dík za pomoc.
Problém s Audigy ES po reinstalaci
Moderátor: CageJ
- notorius
- Nováček

-
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- notorius
- Nováček