To právě nevím, proč odešel. Dokonce ani nevím, jestli je mrtvý (proto ten nadpis). Není to můj procesor, ale kolegův. Odešel při hraní Vietcongu, některé kondíky na desce jsou mírně nafouknuté
To si nemyslim, mel jsem doma uz tri podelany zdroje (nemyslim ti uplne odpaleny bleskem...) a ty davali min, ne vic, takze si myslim ze droj to asi neopalil... Ale ty zdroje byly opravdu asi jen tri, takze realita muze byt nakonec jina...
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX; VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L; PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
Jedneho casu sa predavali dosky s vadnymi kondikmi. Tie kondiky rychlo odchadzaju a tak zmenili vlastnosti a tym padom zmenili aj nejake tie napetia. A tym odisiel procak do neba.
Jedneho casu sa predavali dosky s vadnymi kondikmi. Tie kondiky rychlo odchadzaju a tak zmenili vlastnosti a tym padom zmenili aj nejake tie napetia. A tym odisiel procak do neba.
PS: Berte to s rezervou.
Jo tohle je pravda... ale jen častečně... nejsem si jist jeslti se vubec dostaly do oběhu ale takove extempore měl ASUS... ale už je to davno a mam ten pocit že to byly serie desek pro P4...
PS: Berte to s rezervou.
no snad moja doska nepatri medzi nich
hah ten procak to ma za sebou ako to vyzera z druhej strany ? )
CPU:C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB:ASUS P5Q PRO | RAM:APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA:ASUS HD4850 512MB | HDD:WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU:ASUS A-45GA 450W | LCD:LG L204WT 20.1'' | AUDIO:Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131 NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
HADES píše:Asi vás všechny zklamu, ale procesor žije!
Odešla jenom deska, když ho dal kolega do nové, tak normálně běží.
Ale ta spálenina vypadá opravdu záhadně
no hlavne jak uz by ho vsichni vyhodily:)...no jestli treba ten material co je z nej to okoli jadra nebyla naka blba ...no kazdopadne dobre ze zije
PIII - takze sem mrtev...jsem jediny kdo nema doma conroe?!...uz je to tak, jsem jediny sveho druhu...clovek, ktery neumi videlat penize...(diky SWARMe za tvuj vyrok, jsem porazen)...Jo jeste jsem zapomnel, ze mam pomerne novyho nouta...tak ten snad zahazovat nemusim