sítová instalace win 2000
Moderátor: Loki5567
- lada
- Začátečník

-
sítová instalace win 2000
Prosím o radu jak na síťovou instalaci win 2000 na počítače se zformátovaným diskem snad mi zde dáte alespon tip na to jak začít.Prosím o trpělivost v tomhle su totální láma.jo a pc nemaj ani disketovku.
- Trainzak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- lada
- Začátečník

-
jak píšu tak su tak su v tomhle lama ris ne a dal nevím dostali jsme do firmi 10 ks pc od hp takový maličký potvory 20na 20 a vysoký je to 8cm nemá to cd romku disketovku pouze usbečka a lanku jo a je to zamblombovaný protože to má ještě rok záruku.jeden zákazník tím zaplatil no a má to zformátovanej disk.chtěl jsem původně nabootovat s flašky na instalovat a poté to z obrazu naklonovat na ostatní protože jsou všechny uplně stejný ale i když bios tam má bootování z flašky tak se mě to nepovedlo(možná jsem si udělal špatnou boot flašku)tak mě napadla sít.prosím poradtě jak tam dostat wonka atd.... dík
- Dony
- Středně pokročilý

- Trainzak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lada
- Začátečník

-
tak to já ne mám ještě jednu z prvních a u nich nic takového nebylo skusil jsem ju vytvořit podle návodů na netu a snad se povedla ale nebootuje to z ní alespon ten kompl ne ,ale ještě mám 2,5 palcovej box na usb tak přemejšlím že možná skusím na takovejto disk hodit systém a bootovat z něj(je to velká blbost?)