sítová instalace win 2000

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
lada
Začátečník
Začátečník

sítová instalace win 2000

Příspěvek od lada »

Prosím o radu jak na síťovou instalaci win 2000 na počítače se zformátovaným diskem snad mi zde dáte alespon tip na to jak začít.Prosím o trpělivost v tomhle su totální láma.jo a pc nemaj ani disketovku.
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Myslím, že musíš nejdřív normálně z CD nainstalovat Win2000 na první počítač, a z něho nějak spustit síťovou instalaci. Ale jak přesně to vůbec netuším.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

co tím přesně mysliíš? RIS (remote installation server)? konování pomocí image? instalaci ze sdíleného adresáře?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
lada
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lada »

jak píšu tak su tak su v tomhle lama ris ne a dal nevím dostali jsme do firmi 10 ks pc od hp takový maličký potvory 20na 20 a vysoký je to 8cm nemá to cd romku disketovku pouze usbečka a lanku jo a je to zamblombovaný protože to má ještě rok záruku.jeden zákazník tím zaplatil no a má to zformátovanej disk.chtěl jsem původně nabootovat s flašky na instalovat a poté to z obrazu naklonovat na ostatní protože jsou všechny uplně stejný ale i když bios tam má bootování z flašky tak se mě to nepovedlo(možná jsem si udělal špatnou boot flašku)tak mě napadla sít.prosím poradtě jak tam dostat wonka atd.... dík
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

to chce USB disketovku, nebo CDROM, ale z klicenky bys mel bootnout taky v pohode. Bootuje ti ta klicenka v jinych PC?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Já například mám USB Flash Disk, kde se přímo v softwaru s ním dodávaným dá nastavit jako bootovací. Někdy je také šoupátko pro toto přepnutí i přímo na flash disku. Zkus se podívat, jestli to není i někde na tvém.
lada
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lada »

tak to já ne mám ještě jednu z prvních a u nich nic takového nebylo skusil jsem ju vytvořit podle návodů na netu a snad se povedla ale nebootuje to z ní alespon ten kompl ne ,ale ještě mám 2,5 palcovej box na usb tak přemejšlím že možná skusím na takovejto disk hodit systém a bootovat z něj(je to velká blbost?)
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“