Návrh na nové téma Nákupní poradna
- Quakes
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Návrh na nové téma Nákupní poradna
Jsem tu krátce ale už jsem si stačil všimnout že v každé sekci se docela často promílají témata nákupu nových komponentů (grafika ,základní deska, procesor, reproduktory, zdroj, atd….)
Podle mě by nebylo od věci založit nové hlavní téma věnované právě těmto nákupům třeba s názvem Nákupní poradna, vše by bylo hezky pohromadě a ten kdo by si chtěl překopat PC a hledal radu na nákup tak by snadno našel co potřebuje a ten kdo by zakládal nové téma tak by hned věděl kam ho dát a nevkládal ho někam kam vůbec nepatří.
Podle mě by nebylo od věci založit nové hlavní téma věnované právě těmto nákupům třeba s názvem Nákupní poradna, vše by bylo hezky pohromadě a ten kdo by si chtěl překopat PC a hledal radu na nákup tak by snadno našel co potřebuje a ten kdo by zakládal nové téma tak by hned věděl kam ho dát a nevkládal ho někam kam vůbec nepatří.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- thool
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
nebyl bych si tim tak jistej, pochybuju ze bys chtel nakoupit tiskarnu a obratil by ses na pocitacove sestavycool.user píše:od toho to je sekce pocitacove sestavy

ale imho ta sekce neni potreba, rady na nakup v danych sekcic byvaji dokonce i ve FAQ, ale sak at to zhodnoti nasi pani admini

Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
- Slezman
- Středně pokročilý
ja zas myslim, že v každý sekci je FAQ, kde se výběr nových komponent vždy nejméně jednou zmíní (zejména pak optické mechaniky a grafiky). mslím, že by to jen přispělo k většímu chaosu.
Nehledě na to, že kolik lidí, tolik názorů. A těch najdeme v sekcích stovky. Takže nastává klasická úloha na internetu: selekce informací a vlastní rozhodnutí. Nikdo nikomu jasné doporučení nedá.
Nehledě na to, že kolik lidí, tolik názorů. A těch najdeme v sekcích stovky. Takže nastává klasická úloha na internetu: selekce informací a vlastní rozhodnutí. Nikdo nikomu jasné doporučení nedá.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Quakes
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by se vše o nákupu přesunulo právě sem tak by to bylo všechno pohromadě a zabránilo by se třeba tomu že někdo hledá novou skříň a neví kde založit téma tak to dá do Case moddingu, nebo předělává PC a chce základní desku + procesor + paměť a kam to teda má vlastně vložit – vloží to do desek ale jakmile začne mluvit o pamětech tak je odkazován jinam že od toho je jiná sekce. Témata se dost často prolínají takže by to takhle bylo vhodnější.
----- Samozřejmě je to můj názor a můžu se mýlit -----
----- Samozřejmě je to můj názor a můžu se mýlit -----
- Voloď
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
podla mna to nie je taky zly napad .... mozno by bol vacsi poriadok v jednotlivych sekciach, ale mozno aj nie ....

P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
- shadow
- Středně pokročilý
imho se nemusíme opičit po oc4ru.
Stávající systém mi připadá dostatečný, už je zaběhlý a funkční. Ono by pak taky hrozilo, že by se řada věcí probírala v nákupní poradně a ostatní, především hw sekce, by mohly dosti trpět absencí témat.
často se třeba typicky nákupní thready vyvinou tak, že se tam probírají i různé problémy s daným hw a podobně, napadá mě, že by pak uživatel a především pak moderátor byl na vážkách, kam to vlastně patří, jestli do nákupní poradny, nebo už do "klasické" sekce atd.
Nepřipadá mi taková sekce moc smysluplná.

Stávající systém mi připadá dostatečný, už je zaběhlý a funkční. Ono by pak taky hrozilo, že by se řada věcí probírala v nákupní poradně a ostatní, především hw sekce, by mohly dosti trpět absencí témat.
často se třeba typicky nákupní thready vyvinou tak, že se tam probírají i různé problémy s daným hw a podobně, napadá mě, že by pak uživatel a především pak moderátor byl na vážkách, kam to vlastně patří, jestli do nákupní poradny, nebo už do "klasické" sekce atd.
Nepřipadá mi taková sekce moc smysluplná.
show must go on..
- Paja
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych chtěl upozornit, že ve větších sekcích již dlouhou dobu fungují "speciální" thready pro to určené, ve kterých se vhodný nákup má probírat...
Nemyslím si, že je nutné to roztahovat na celoy novou sekci, ovšem s přibívající velikostí fóra, počtem userů i threadů, je možné, že se něco změní... zatím plně využívejte především toho co je
Jinak díky za nápady, pište cokoliv, co se vám nelíbí, co si myslíte, že by se mělo změnit, zlepšit... pokud totiž nebudete psát nebudeme vědět co je špatně...
Nemyslím si, že je nutné to roztahovat na celoy novou sekci, ovšem s přibívající velikostí fóra, počtem userů i threadů, je možné, že se něco změní... zatím plně využívejte především toho co je

Jinak díky za nápady, pište cokoliv, co se vám nelíbí, co si myslíte, že by se mělo změnit, zlepšit... pokud totiž nebudete psát nebudeme vědět co je špatně...
And ye shall know the truth and the truth shall make you free