Outlook Express

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Mikei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Outlook Express

Příspěvek od Mikei »

Ahoj mam problém s odesíláním pošty v Outlooku Express. Při odesílání se mi objevuje hláška: Došlo k neznámé chybě. Účet: 'pop3.quick.cz', Server: 'SMTP.quick.cz', Protokol: SMTP, Odezva serveru: '421 Cannot connect to SMTP server 194.228.2.71 (194.228.2.71:25), connect error 10051', Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ano, Chyba serveru: 421, Číslo chyby: 0x800CCC67. Nevíte jaký je problém??? Díky Mikei
Athlon XP 1700+, 512 MB Ram, Microstar Radeon 9800 Pro, Western Digital 40 GB a Hitachi 120 GB, Windows XP Professional
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Outlook Express

Příspěvek od Jirin »

Mikei píše:Ahoj mam problém s odesíláním pošty v Outlooku Express. Při odesílání se mi objevuje hláška: Došlo k neznámé chybě. Účet: 'pop3.quick.cz', Server: 'SMTP.quick.cz', Protokol: SMTP, Odezva serveru: '421 Cannot connect to SMTP server 194.228.2.71 (194.228.2.71:25), connect error 10051', Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ano, Chyba serveru: 421, Číslo chyby: 0x800CCC67. Nevíte jaký je problém??? Díky Mikei
Predtim to slo?
Neni nahodou quick branenej proti odesilani posty pres jine pripojeni nez jejich dialup (tak to ma treba volnej)? Nepotrebuje to taky nahodou zabezpecene prihlaseni (overeni)?Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
Mikei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikei »

To zabezpečený připojení jsem zkusil a pořád to samý.
btw. Začlo to dělat po instalaci SP2...
Athlon XP 1700+, 512 MB Ram, Microstar Radeon 9800 Pro, Western Digital 40 GB a Hitachi 120 GB, Windows XP Professional
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Mikei píše:To zabezpečený připojení jsem zkusil a pořád to samý.
btw. Začlo to dělat po instalaci SP2...
Nema treba ten Quick kdyz se prihlasis pres web vygenerovanej soubour pro automatickou konfiguraci outlooka? Bejva to vetsinou nekde v nastaveni...

Teoreticky by to taky mohl delat firewall, mas nejakej jinek krom standartniho XPeckovyho? Mas povoleny vyjimky?

Jirin
Mikei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikei »

Hmm, já myslim že ne.

Mam jenom Xpečkovej a výjimky povolený mam.

Nemůže dělat problémy taky Avast???
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Mikei píše:Hmm, já myslim že ne.

Mam jenom Xpečkovej a výjimky povolený mam.

Nemůže dělat problémy taky Avast???
No zkus tam vyplnout kontrolu emailu, vim ze mi obcas hlasilo bugy AVG, kdyztak zkus prekontrolovat nastaveni toho antiviraku.... Pokud to jede jako AVG tak to ma svuj proxi server pres kterej to prijma a ten obcas blbne.... (Vim z vlasni zkusenosti)

Jirin
Mikei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikei »

Já sem fakt v koncích...ani vypnutí rezidentní chrany Outlooku to nevyřešila... :sad:
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Mikei píše:Já sem fakt v koncích...ani vypnutí rezidentní chrany Outlooku to nevyřešila... :sad:
Jo a jen takova rada co takhle zkust nejake nonMicrosoft reseni: http://thunderbird.czilla.cz/ maka to pekne, ale stejne bych rekl ze to bude nejaka blbina, zkus kouknout na ten web jestli je tam ta moznost vyextrahovani konfiguracniho souboru a zkus jeste totalne odstavit toho avasta.....
Mikei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikei »

Taky mysli, že to bude nějaká blbost, ale snad všechno už sem zkusil...
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Mikei píše:Taky mysli, že to bude nějaká blbost, ale snad všechno už sem zkusil...
Mas treba mejl na seznamu? Zkus jestli ti aspon pojede ten, kdyztak se zaregistruj, pokud to pojede tak mas krpu v nastaveni, pokud ne tak v firewallu nebo v nastaveni outlooka...
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Server vyžaduje ověření?
Kino
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kino »

Jirin píše:
Mikei píše:Já sem fakt v koncích...ani vypnutí rezidentní chrany Outlooku to nevyřešila... :sad:
Jo a jen takova rada co takhle zkust nejake nonMicrosoft reseni: http://thunderbird.czilla.cz/ maka to pekne, ale stejne bych rekl ze to bude nejaka blbina, zkus kouknout na ten web jestli je tam ta moznost vyextrahovani konfiguracniho souboru a zkus jeste totalne odstavit toho avasta.....
nevies kde nastavit minimalizovanie tohto post. klienta pls?nainstaloval som ten modul minimizetotray, restartol, ale v options som to nenasiel :oops:
GA 7-VA VIA KT 400, Athlon XP 2000+(2600+,2ghz), 768 MB RAM(333mhz), MSI NX 6600 VTD128 diamond, Maxtor 7200rpm 80gb,dvd rw Pioneer 110, cdrom Teac 52x, Fortron 350W
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

ve spravci rozsireni nic neni? :?
Kino
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kino »

mam english version
//tak uz to ide,haluz
GA 7-VA VIA KT 400, Athlon XP 2000+(2600+,2ghz), 768 MB RAM(333mhz), MSI NX 6600 VTD128 diamond, Maxtor 7200rpm 80gb,dvd rw Pioneer 110, cdrom Teac 52x, Fortron 350W
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“