FPS Ati Radeonu 9800 128mb pro

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
MasterMajkl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

FPS Ati Radeonu 9800 128mb pro

Příspěvek od MasterMajkl »

Zdravym. Nevite nekdo prosim vas jake FPS maximalni mohu pouzit u teto karty? Ati Radeonu 9800 128mb pro.
Mam nastaveno 125FPS.
Ale rad bych dosahnul hodnoty 300FPS !
Tak chci vedet jak jsem na tom. :)
Nebo alespon jestli jde vysi FPS nez 125. A kde se to nastavuje. Diky moc za odpovedi..
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: FPS Ati Radeonu 9800 128mb pro

Příspěvek od Dzin »

MasterMajkl píše:Zdravym. Nevite nekdo prosim vas jake FPS maximalni mohu pouzit u teto karty? Ati Radeonu 9800 128mb pro.
Mam nastaveno 125FPS.
Ale rad bych dosahnul hodnoty 300FPS !
Tak chci vedet jak jsem na tom. :)
Nebo alespon jestli jde vysi FPS nez 125. A kde se to nastavuje. Diky moc za odpovedi..
Nenastavuje se FPS znamená zobrazení snímků za sekundu.Kolik zvladne karta vykreslit v konkrétní aplikaci, nektere aplikace jako třeba filmy Ti pojedou i na sebelepší karte 25FPS za sekundu pro hry aby nebyl trhaný pohyb tak minimálne 35FPS ale radeji více. Pomoci tím můžeš že kartu přetaktujes, samozřejmě na své riziko.
Výkon VGA vyzkoušej v nějakém 3d testu jako třeba 3dMark01,03 atd., výsledky porovnej tady v databázi. Záleží taky na výkonu CPU a vůbec na celé sestavě. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Noxyr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Noxyr »

A na co potřebuješ tak vysoké FPS? Cirka od 30-40 frame nepoznáš rozdíl (lidské oko už to nerozliší) já jsám sotva poznám když mám FPS pod 30. U 20 ale už to vidím, hra se zpomaluje atd.
Tahle hodnota ja taky závislá na hrách které hraješ, na starých hrách můžeš mít klidně 300, na nových třebas 5:-)))

Pust si nějaký 3mark, dole se ti bude ukazovat FPS. Nebo použij program FRAPS, ten měří FPS přímo ve hrách.
CPU: AMD X2 5000+ MB: Asus M2N-SLI RAM: 4GB DDR800 GPU: Asus nVidia 9800GTX HDD: SATA 80GB Seagate Baraccuda + PATA 160GB Mechaniky: DVD-RW NEC 4550A + Ausus E616P2
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Nemyslis treba jako nastaveni max.frameratu v nejaky hre?Jinak tech 40 fakt staci az az
.
MasterMajkl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MasterMajkl »

Holda29 píše:Nemyslis treba jako nastaveni max.frameratu v nejaky hre?Jinak tech 40 fakt staci az az
Potrebuji zvednout FPS ve hre na 300. Jde to udelat v configu ty hry. Ale nevim jestli tech 300 FPS opravdu pojede. Muzu tam mit 300 napsano ale treba to bude porad jen 125.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

MasterMajkl píše:
Holda29 píše:Nemyslis treba jako nastaveni max.frameratu v nejaky hre?Jinak tech 40 fakt staci az az
Potrebuji zvednout FPS ve hre na 300. Jde to udelat v configu ty hry. Ale nevim jestli tech 300 FPS opravdu pojede. Muzu tam mit 300 napsano ale treba to bude porad jen 125.
V jaké hře? Více info! Melo by to jít v konzoli ale nektere hry to omezují třeba na 60fps a vic se nedostaneš.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

Noxyr píše:A na co potřebuješ tak vysoké FPS? Cirka od 30-40 frame nepoznáš rozdíl (lidské oko už to nerozliší) já jsám sotva poznám když mám FPS pod 30. U 20 ale už to vidím, hra se zpomaluje atd.
Tahle hodnota ja taky závislá na hrách které hraješ, na starých hrách můžeš mít klidně 300, na nových třebas 5:-)))

Pust si nějaký 3mark, dole se ti bude ukazovat FPS. Nebo použij program FRAPS, ten měří FPS přímo ve hrách.
Napr Quake 3 je na 40 fps nehratelnej, tam je 125 naprosta nutnost a to samy Enemy Territory..
Napr pro ET je 300 fps dobry na ruzny trickjumpovy mapy.. to jenom pro vysvetleni proc autor asi chce tak vysoke fps..
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

No jestli to dobre chapu,tak to asi vyresis jen koupi 7800GTX do SLI a nejakyho FX
.
Noxyr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Noxyr »

NazQul píše:
Noxyr píše:A na co potřebuješ tak vysoké FPS? Cirka od 30-40 frame nepoznáš rozdíl (lidské oko už to nerozliší) já jsám sotva poznám když mám FPS pod 30. U 20 ale už to vidím, hra se zpomaluje atd.

Napr Quake 3 je na 40 fps nehratelnej, tam je 125 naprosta nutnost a to samy Enemy Territory..
Napr pro ET je 300 fps dobry na ruzny trickjumpovy mapy.. to jenom pro vysvetleni proc autor asi chce tak vysoke fps..
Pochybuju že kdybch ti pustil nedřív hru na 40 FPS a pak třeba na 300 tak bys pouhým okem nepoznal rozdíl. Leda bys byl superman:-)
CPU: AMD X2 5000+ MB: Asus M2N-SLI RAM: 4GB DDR800 GPU: Asus nVidia 9800GTX HDD: SATA 80GB Seagate Baraccuda + PATA 160GB Mechaniky: DVD-RW NEC 4550A + Ausus E616P2
Chroust
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chroust »

Na co proboha 300fps? Na hrani je 30fps nutnost, 60fps naprosta pohoda! Sice Q3 moc neparim, ale zajimalo by me, jaky je rozdil kdyz to bezi 300fps oproti 125fps? :?
Sony VAIO VPCS11X9E
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Jak bylo receno,proste jde minimalni framerate kdyz je najednou potreba toho vic vykreslit
.
byp[NiNR]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od byp[NiNR] »

Chroust píše:Na co proboha 300fps? Na hrani je 30fps nutnost, 60fps naprosta pohoda! Sice Q3 moc neparim, ale zajimalo by me, jaky je rozdil kdyz to bezi 300fps oproti 125fps? :?
Protoze fyzikalni model kvaka se odviji podle FPS... proto... vic FPS dale skocis...
Ale není to tu tak tošku OT?? :oops:
-=:: bYp.[NiNR] ::=-
nějaká i5ka + SSDčko:)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

btw... jakej monitor zvládne 300+ fps? (300+ Hz :? )
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

NoTHX píše:btw... jakej monitor zvládne 300+ fps? (300+ Hz :? )
zadnej, ale proste je videt rozdil mezi 80ti a 200ty (hraju CoD)

//dobre, ne videt ale citit... :roll:
Naposledy upravil(a) honny dne stř 27. črc 2005, 22:13, celkem upraveno 1 x.

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

ty nemusis vidiet okom rozdiel, ale rukou pri pohybe jednoducho pocitis ze je hra lepsie hratelna...Btw: ked mas 85Hz, ci mas 85 alebo 850 fps, je to na monitore vidiet stale rovnako...
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Abych se k tomu vyjadril tak treba Star Wars Jedi Knight II Jedi Outcast je postavena na enginu Q3 a jakmile vam klesne FPS v online na 35 a min tak je to nehratelny...
Napriklad na my sty R9500 jsem u tyhle hry mel 100FPS a vic..nekdy kdyz sem cucel do zdi treba 350FPS ale rozdil neni vubec zadnej..
Od ty doby co mam nV 6600GT mi framerate neprekroci hranici 90FPS ani za boha...
A to myslim tim i kdyz vypnu maxframerate..proste to vic neda :)
Takze je to jedno jestli mate 60 a Vsync ON nebo Vsync off a 150FPS a jeste spis kdyz je zapnuty Vsync tak se to da lip hrat nez s vypnutym.. :wink:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“