Rady a doporuceni:
edit Wilik - upraveno
Moderátor: Eddward

Smith píše:Tahle deska je prakticky novinka, takže se ještě asi nedá sehnat.
No nic, píšu do Ridea Distrubution, ať mi ji půjčí

tu DFI LP UT nF3 Ultra-D bych měl mít hned jak bude v ČRMtex píše:Smith píše:Tahle deska je prakticky novinka, takže se ještě asi nedá sehnat.
No nic, píšu do Ridea Distrubution, ať mi ji půjčíTiez z Ridei ... mne by mala prist na test DFI s Nf3 Ultra s939 ... o tejto som tiez rozmyslal ... ze by som ju otestoval.

tak super...uvidíme..doufám, že na ní půjde alespoň 300 MHz. Jinak je pro mne pasé.Smith píše:Buď dneska nebo zítra mě ta deska konečně dojde. Nejpozději v pondělí bude recenze.

Meridius píše:tak super...uvidíme..doufám, že na ní půjde alespoň 300 MHz. Jinak je pro mne pasé.Smith píše:Buď dneska nebo zítra mě ta deska konečně dojde. Nejpozději v pondělí bude recenze.

Ohledne taktu tehle desky ti nepomohu, ale s jistotou ti reknu, ze tahle deska nema dual channel, protoze prociky na socket754 maji v sobe zabudovany single channel pametovy radicSeahawk píše:Myslite ze tato deska pujde taky dobre taktovat jako lanparty 250gb? Chtel bych sempona2800+ dostat na 330Mhz zatim mi jede stabilne na 280Mhz s ASUS K8VX. Slysel jsem pameti ve dvouch bankach delali u DFI LP250gb problemy neslo se dostat pres 2400Mhz. Ma ta deska dual chanel jak je to potom s oc?