Sparkle GeTi 4200 128 MB
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Sparkle GeTi 4200 128 MB
Mam takovej problem...zatim vypada male ale bojim se aby to nebylo neco vaznyho...driv(asi pred tejdnem) my zacaly vypadavat pixely na obrazovce, jenom par ale nebyly to porad ty samy, ztoho soudim ze monitoru nic neni...Taky mi to pozdejc zacalo padat pri jakymkoliv spusteni hry a nabehla dycky modra smrt s hlasenim ze za problem muze pravdepodobne ovladac gr. karty...tak sem zkousel novy ovladace i nektery starsi(momentalne tam mam puvodni co sem dostal ke karte), ale nic nepomahalo a porad to padalo, tak sem rozdelal case a mrknul na gr. kartu...zadnej problem tak sem vycistil AGP slot od prachu a poradne ji tam zarval...spustim kompa a pixely uz se nemrvej ale zustala porad chybka pri spusteni kompu pri uplne uvdni obrazovce kde mam popis karty(pak nasleduje obrazovka s BIOSem) mam dycky barevny pruhy...pak uz je vsechno OK, hry spustim atd. ale sere me to...protoze se neco muselo stat a me by zajimalo co to mohlo bejt?? prosim poradte...btw posledni dobou sem vubec netaktoval gr. kartu a chladic je funkcni, vycistenej a puvodni, teplota relativne OK...
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

- honny
- Středně pokročilý

http://www.guru3d.com/rivatuner/ staci, nebo chces primo link na download?Emulgathor píše:Muzes mi plz rick nakou stranku s RivaTunerem??? mel sem ho ale nak se mi dostal z disku...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Heh thx uz si pamatuju odkud sem to stahoval drive xD sry ze sem vic nenamahal pamet...Honny píše:http://www.guru3d.com/rivatuner/ staci, nebo chces primo link na download?Emulgathor píše:Muzes mi plz rick nakou stranku s RivaTunerem??? mel sem ho ale nak se mi dostal z disku...
- honny
- Středně pokročilý

pamet suxx, staci GoogleEmulgathor píše:Heh thx uz si pamatuju odkud sem to stahoval drive xD sry ze sem vic nenamahal pamet...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Emulgathor
- Mírně pokročilý

- Emulgathor
- Mírně pokročilý

mas pravdu...ja zrovna nemel cas na hledani protoze se zabejvam AntiCrashem a vysse zminejma programkama, tak sem doufal ze mi hodny lidi pomuzou xD...thxHonny píše:pamet suxx, staci GoogleEmulgathor píše:Heh thx uz si pamatuju odkud sem to stahoval drive xD sry ze sem vic nenamahal pamet...
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Emulgathor
- Mírně pokročilý