MSI COMBO X52P

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
DWL
Nováček
Nováček

MSI COMBO X52P

Příspěvek od DWL »

Zdravim,mam problem s napalovanim CD s touto mechanikou na CD sa mi neda napalit viac ako 703MB(overburning mam zapnuty aj dlzku zaznamu max 100min).Ked vlozim do mechaniky CD 100min(90min) tak mi ho nacita ale detekuje len 700MB a nenapalim tam proste ani o mega viac.Mam verziu firmware 1.40. Prosim poradte mi.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: MSI COMBO X52P

Příspěvek od Bathory »

DWL píše:Zdravim,mam problem s napalovanim CD s touto mechanikou na CD sa mi neda napalit viac ako 703MB(overburning mam zapnuty aj dlzku zaznamu max 100min).
Každá mechanika overburning nepodporuje.
DWL píše:Ked vlozim do mechaniky CD 100min(90min) tak mi ho nacita ale detekuje len 700MB a nenapalim tam proste ani o mega viac.Mam verziu firmware 1.40. Prosim poradte mi.
Ta detekce je v pořádku a nějaký info o nastavení software najdeš zde:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=11332
Bathory
DWL
Nováček
Nováček

Příspěvek od DWL »

Mechanika overburning podporuje,vyskusal som rôzne nera od bundlovaneho originalu po najnovsiu cracknutu verziu enterprise edition,Easy CD&DVD Creator. Vsade to iste. Mechanika podporuje aj 90/99min CD.
Orange
Nováček
Nováček

RE burn 90

Příspěvek od Orange »

Nektere mechaniky najdou 90 a 100min CD jako 80min., ale da se tam zapsat tech 90 nebo 100, v NERU staci zapnout/povolit přeplňovaní disku overburn, ale tusim ze to funguje pouze v rezimu disk najedno/disc-at-once nebo stopa najednou/track-at-once,ted nevim presne vsak to zkus, a taky asi zalezi na verzi nera.
Work PC Sempron 2300+@(200Mhz FSB, 1900Mhz) a mu chladi těch pár tranzitoru chladič SPIRE WhisperRockIV, MB ASUS A7N8X-X, NF2, GF FX5700 128Mb, 200Gb WD, DVD-RW NEC 3540 + COMBO TOSHIBA, power 300W
DWL
Nováček
Nováček

Příspěvek od DWL »

Ano uz som to skusal,nefunguje tak ma napadlo nemohlo by to byt firmwarom?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

To přímo souvisí s mým dotazem, jestli mechanika overburning podporuje. Pokud jsi po softwarové stránce nastavil vše tak, jak má být a přesto to nejde, tak o tom silně pochybuji. Ještě bys to mohl vyzkoušet v Alcoholu 120%, tam se dá overburning taky zapnout a bez problémů pálit.
Jak víš, že ho vůbec mechanika podporuje. Hlavně mi neříkej, že to máš od kamaráda. :wink:
Bathory
DWL
Nováček
Nováček

Příspěvek od DWL »

Nie mam to z krabice a z internetovej stranky MSI :D citat este viem :P
DWL
Nováček
Nováček

Příspěvek od DWL »

http://msicomputer.co.uk/Products.aspx? ... &cat_id=80 keby daco aby ste ma nemali za blazna :)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

My tě za blázna nemáme, buď v klidu. :)

Pak hledej chybu v nastavení software. Zkus ten Alcohol a případně přeinstalovat Nero za nejnovější verzi.
Bathory
DWL
Nováček
Nováček

Příspěvek od DWL »

No uz vyssie som pisal ze som skusil rôzne programy a vysledok furt ten isty a pokial ma pamät neklame tak viem ze som kedysi palil viac ako 702MB, neviem si to vysvetlit a preto sa pytam ci by to nemohlo byt novou verziou firmware?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak to tady asi těžko budeme vědět. Vrať zpět původní a udivíš. :wink:
Bathory
DWL
Nováček
Nováček

Příspěvek od DWL »

Hehe to je mensi problem pretoze MSI pouziva Live Update a neviem kde mam najst starsi firmware pretoze na strankach MSI nieje a na nete som nasiel niaky ale ten my nesiel flashnut :sad:
DWL
Nováček
Nováček

Příspěvek od DWL »

Uz som to vyriesil flashol som tam firmware 1.0 a uz to pali ok skusal som dnes 715MB len taky fukot.Vdaka za pomoc :wink:
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“