přetaktování 2,4 intel celeron

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
fresh
Nováček
Nováček

přetaktování 2,4 intel celeron

Příspěvek od fresh »

zdravim. sem začátečník v přetaktování a chtel bych pretaktovat svuj celeron 2,4 . vim jen ze se to delá v biosu ale tam mam vse ohledne cpu zamceny. muzete mi poradit jak se to vodmika nebo existuje naky program na pretaktování celeronu. základní desku mam: P4VMM2 fsb 533 (ecs mb-m950 hlu sock 478 ddr) , verze biosu: amibios simple setup utility ver. 1,21,12
diky
Square
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Square »

Ako vidim si absolutny zaciatocnik tak by som ti radil aby si sa do toho este nepustal a najprv si precital nejaku tu dobru radu od administratorov pripadne sa informoval o zakladnych pojmoch a nastaveniach od nejakych skusenejsich kamaratov........ :)
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Podobna otaska sa tu uz riesila X krat.... , skus si precitat starsie prispevky a najme http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=2290 .....
Tvoja zakladna doska pochdza od ECS a ak sa nemylim tak to je jeden s horsich modelov s cipovou sadou VIA P4M266A ...., tkroy je na taktovanie skoro nevhodny..... :( , naviac Celeronu NW ktory mas ani vysoke frekvencie moc nepomozu k moc lepsiumu vykonu.... :( ....
Ak chces ladit vykon budes rozhodne musiet vyment aspon zakladnu dosku a najlepsie aj CPU........, a o tomto si mal preca len skor rozmyslat este pred kupou tochto HW....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
jirka01
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: přetaktování 2,4 intel celeron

Příspěvek od jirka01 »

fresh píše:zdravim. sem začátečník v přetaktování a chtel bych pretaktovat svuj celeron 2,4 . vim jen ze se to delá v biosu ale tam mam vse ohledne cpu zamceny. muzete mi poradit jak se to vodmika nebo existuje naky program na pretaktování celeronu. základní desku mam: P4VMM2 fsb 533 (ecs mb-m950 hlu sock 478 ddr) , verze biosu: amibios simple setup utility ver. 1,21,12
diky
Já vim, asi by se to nemělo vytahovat, páč už je tohle hodně starý, ale nikdo tady neodpověděl konkrétně na otázku, každej tu píše, že to nemá cenu taktit. To přece každej ví. Ale otázka zněla jestli se to dá v biosu odemknout. Třeba by to zajímalo víc lidí, včetně mě. :wink:
Cici
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cici »

Já to měl taky nějaký zmaklý. Bylo tam cosi nad tím FBS. Sem dal DISABLE a už sem moh taktik. :)
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=57

2mods:
myslim že se překopala struktura PCT, takže je potřeba omrknout FAQ, jestli odkazy platí
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
sidbin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidbin »

nektere desky maji hluche misto na FBS 160--200
chce to vyzkouset
u kamose jsme zkousely 2,26GHz---a dostaly jsme se na 3,59GHz--pak uz nestihaly pameti :(
FBS bylo asik 211
"Pane soudce,ja ho nezabil,on na ten nuz spadl sam" :lol:
vysemnesmite.cz
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“