Pro věrný fandy NHLka.Co vás sere na 05?
Moderátor: Baneshee
- BodyZ
- Začátečník

Pro věrný fandy NHLka.Co vás sere na 05?
Jsem velkej priznivec her od EA, nhlko parim od 96ky a letosni je desnej shit. sou tam naky dobry veci,ale nemuzu si pomoc, je to letos naka nuda. zato 04 muzu parit furt a je to prdel. ty ea sports sou fakt neznalci, pac do hokeje dost vidim tak me nejvic serou ty malickosti, co oni snad ani neberou v potaz. kdyz treba takovej tam jagr hraje napravo a pritom celej zivot nalevo, tak me to dost sere. A desne nevychytanej je system zlepsovani hracu. Ty s nekym udelas 150 bodu v sezone a von se ti treba este zhorsi a zlepsi se o 10 ten co hral 5 zapasu. uzavirani kontraktu taky neni uplne dotahly, ale pevne doufam ze se to ve 06 zmeni. jaky jsou vase postrehy?
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Oblak
- Začátečník

BodyZ - ten system zlepšování taky nechápu. koupil jsem golmana a on měl potenciál 100(čili maximum) (ale ted nevim ktere to bylo NHL - jestli 04,05,03) a on za celou sezonu co chytal tak se nijak nezlepšoval. A to jsem ho vzal jenom kvuli potencialu, jinak byl prumer...
Jinak co ja si pamatuju tak jagr je Right wing, čili pravé křídlo.A to jak oni určují sestavy to je taky nablití, kdyby to seřadili podle postů - nelepší RW v první lajně, druhé nejlepší v druhé atd. tak by nedocházelo ke kokotinám jako jágr vlevo nebo raichel na křídle.
Jinak co ja si pamatuju tak jagr je Right wing, čili pravé křídlo.A to jak oni určují sestavy to je taky nablití, kdyby to seřadili podle postů - nelepší RW v první lajně, druhé nejlepší v druhé atd. tak by nedocházelo ke kokotinám jako jágr vlevo nebo raichel na křídle.
Jaký je tu bez papamobila klídek....
- BodyZ
- Začátečník

naprosto s tebou souhlasim. dalsi vec co me napadla,je ze kdyz das automaticky stridani, tak tam 4 petka skoro vubec nechodi a jde tam treba kdyz vedes o 1 gol 2 min pred koncem. proste uplne nelogicky. nebo naopak je tam furt hero line. jo ma to este spoustu nedoresenych veci a nekdy se mi zda ze tomu ti kluci moc nerozumi. Ale stejne se uz tesim na nhl 06, doufam ze to bude hratelnejsi a ubyde tech srazek ve strednim pasmu, to je vzdycky uplnej masakr.
- J X P
- Středně pokročilý

NHL05 je po NHL2003 druhy rocnik, ktery jsem jako fanda vynechal. NHL05 ma sice spoustu dobrych napadu, ale co vse srazelo byla prehnana tvrdost a k realnosti nepomohlo ani vyladeni AI. Kazdy rocnik byl pro mne jasnou volbou. Tento po 2 mesicnich pokusech objevit kouzlo tohoto rocniku odeslo do zapomeni.
Jsem pravoverny fanda hokeje a hokejovych simulaci jiz od rocniku 1993 a o to vetsi bylo moje zklamani. Ne nad grafikou, zvuky, manazerskym modem nebo sestavami (to vse se da upravit, aktualizovat), ale nad spatnou hratelnosti. Opravdu mi neprijde moc logicke mit za zapas kolem 60-100 hitu, pripadne pocet strel nad 70. A kompenzovat to umelym snizem presnosti strelby sice jde, ale to pak horsi hraci netrefi ani prazdnou branku a to si rikam, ze by mel dokazat i ten nejhorsi hrac v NHL nebo extralize. Kdyz se pak netrefuji ani hvezdy (nemyslim jednou, ale opakovane) kvuli moralce tak to uz je trochu moc.
Jen tise doufam, ze se negativnich ohlasu seslo vyrazne vic nez pozitivnich a ze EA Sports rychle tento smer v hratelnosti opusti, protoze toto by se mi do budoucna nelibilo asi u zadneho rocniku a tim bych sam prisel o jednu z mojich nejoblibenejsich her na PC.
Jsem pravoverny fanda hokeje a hokejovych simulaci jiz od rocniku 1993 a o to vetsi bylo moje zklamani. Ne nad grafikou, zvuky, manazerskym modem nebo sestavami (to vse se da upravit, aktualizovat), ale nad spatnou hratelnosti. Opravdu mi neprijde moc logicke mit za zapas kolem 60-100 hitu, pripadne pocet strel nad 70. A kompenzovat to umelym snizem presnosti strelby sice jde, ale to pak horsi hraci netrefi ani prazdnou branku a to si rikam, ze by mel dokazat i ten nejhorsi hrac v NHL nebo extralize. Kdyz se pak netrefuji ani hvezdy (nemyslim jednou, ale opakovane) kvuli moralce tak to uz je trochu moc.
Jen tise doufam, ze se negativnich ohlasu seslo vyrazne vic nez pozitivnich a ze EA Sports rychle tento smer v hratelnosti opusti, protoze toto by se mi do budoucna nelibilo asi u zadneho rocniku a tim bych sam prisel o jednu z mojich nejoblibenejsich her na PC.
---