diky moc za rady, trochu jsem se v tom sice zacal ztracet...
doom 3 pro me neni semozrejme nejdulezitejsi, ale dost me stvalo, ze rof uz jsem si skoro nezahral, v narocnejsich sekvencich jsem mel tak 1fps (nechapal jsem).
btw moc se mi nechce kupovat znovu 9800pro, kdyz ji ted vyhazuju (
http://www.mujweb.cz/www/leeo/pojeb2.jpg).
takze tedy jestli jsem pochopil dobre:
nema vyznam upgrade celeho pc (proc, pameti-mozna dokoupim, mb s pcie),
ale staci dokoupit treba tu x800, ale ted jakou?
nechce se mi jit do mainstreamu, vzdycky jsem sel do karty za tech 8tis, viz 9800 misto 9600 pred asi rokem a pul. tot otazka jestli neni nova doba:)
radsi koupim kartu drazsi ktera chvilku vydrzi, nez dokupovat za pul roku znovu. dilema ale pomer ceny a vykonu a hlavne zda to nebude
perly (x800)
svinim (p4)
co se tyce nizkych rozliseni tak je mi to jedno jestli budu mit 100fps nebo 120, ale s radeonem jsem poradne neokusil antialiasing a takovy ty vychytavky v poradnejch rozlisenich, a to byla ta 9800pro 256bit. navic jestli chapu dobre tak nova grafika = novy technologie jako pixelshader 3.0 a tak ne?
diky za rady
ps: pretaktovavat nic nebudu a odemykat pipelines taky ne (pochybuju ze me znamej necha vyzkouset ktera jde)...
a cekat na novou kartu nebudu, to jiste diky pruhum chapete, na notasovi si moc nezahraju
CPU: P4 2,6GHz # RAM:512 DDR DualChannel # MB:Intel Corporation D865PERL # HDD: Seagate 120GB SATA ST3120026AS # VGA: Powercolor ATi Radeon 9800PRO 128MB # DVD: LG DVDRAM GSA-4163B # DVD: SONY DVD-ROM DDU1612 # MON: ADI 19" P950# Microsoft Wireless Optical Desktop Elite # MSI Btoes # O2 ADSL 4096/512mbps # NB: DELL Latitude D610