Project: Computio Aquatilis - ressurection on p.8 !

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Zamčeno
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

prvni fotka nejde
ten konik je good
co je to za barvu?
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Tak prvni fotka uz jde,diky za konika a ta barva je neco co se valelo kamaradovi doma...Nejaka PRIMA myslim
.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

ten koník je parádní 8) jak je vysokej? podle fotek to nejde moc dobře poznat
a to čerpadlo vypadá docela ulítle, moc kolotočový mi to připadá, ale uvidíme jak to bude vypadat v celku a nasvícený...
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Konik ma asi 16 cm,to cerpadlo nebude cely takovy,to je jen zaklad,ted pridam cernou
.
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

Holda29 píše:Konik ma asi 16 cm,to cerpadlo nebude cely takovy,to je jen zaklad,ted pridam cernou
inak ako si rezal toho konika? lebo ja momentalne tiez rezem nieco tazsie do bocnice a musim uznat,ze pekne som sa namakal. a to brusenie. ja to rezem dremelom a ty?
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

pekny konik :)) uz ho len nejak osvietit :)
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Rezal jsem to lupenkovou pilkou a potom jsem mel asi 6 druhu malinkejch pilnicku a kyblik nervu :) Konik bude podsvicenej,no fear :D
.
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

Holda29 píše:Rezal jsem to lupenkovou pilkou a potom jsem mel asi 6 druhu malinkejch pilnicku a kyblik nervu :) Konik bude podsvicenej,no fear :D
pekna robotka, no ja by som ho spravil trosku vacsi, no urcite uz to mas rozplanovane ako to bude vyzerat. :)
v pohode si celeho konika mohol pouzit na cele okno v bocnici a zabit to plexi.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

To jsem nechtel,to by bylo uz moc videt do case,tohle jen takovej estetickej doplnek,tematicky bude sedet ke graviru v mensim okne,ten planuju podsvitit 2 barvama
.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

konik ma divny ocas, ale jinak je roztomily! :P :P :P
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

To ze ma divny ocas,za tim jdi za matkou prirodou :D
.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Mensi update,mam uz LCD displej,libi se mi to,pekna ptakovinka,jen se mi blbe ovlada Smartie je user friendly ale moc toho neumi a jalcds uplne opacne...tak uvidim..A jeste fotka moji soucasny case,kterou jsem kdysi povazoval za mod :D
Obrázek
Obrázek
.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Holda29 píše:To ze ma divny ocas,za tim jdi za matkou prirodou :D
ja sem spis myslel jak je vyrezany, ze se mu zuzuje vprostredku, ale se*e pes... ;)
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

no tak to mas dobru bednu.
one question: To co mas za turbinu na tej grafike? :-D
Zalman? 8-)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

jj to je VF700Cu :wink:
.
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

Displej je dobra ptakovina, taky jsem jich par zbastlil, ale nejsem si jisty tim zelenym podsvicenim - psal jsi ze osvetleni budes mit modre, takze bych zapremyslel nad zmenou... Zeleny displej ma kazdy... :wink:
Co se ovladaciho softu tyce, tak JaLCD's je super programek, rychle ho pochopis - staci si prohlidnout par hotovych profilu a chvili se v tom pohrabat...
Luke_chiptuning
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luke_chiptuning »

*VIPER* píše:Zeleny displej ma kazdy... :wink:
no modrej už taky :x
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Ze je zeleny mi tak moc nevadi,protoze za 300 bych modry vazne nesehnel.A kde jsou nejaky hotovy configy?Nedokaze cist ze speedfanu?
.
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

2Luke: Nejde ani tak o samotnou barvu displeje, ale o to, aby ta barva ladila se zbytkem.
Nekde jsem videl navod na zmenu podsviceni, myslim pomoci plexiskla a vypadalo to docela dobre.

2Holda: Configy doma mam, ale ted jsem v Cine. Zkus patrat...
JaLCD cte udaje z Motherboard Monitoru...
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Je a nevis kde to bylo?Ta zmena podsviceni?
.
Zamčeno

Zpět na „Projekty“