VIz:
NOD32 počet testů35| Neúspěšný3|Úspěšný32|Procento úspěšnosti91,4 %
Symantec Norton počet testů33|Neúspěšný6| Úspěšný27|Procento úspěšnosti 81,8 %
Norman počet testů38| Neúspěšný11|Úspěšný27|Procento úspěšnosti 71,1 %
Kaspersky AVP počet testů39| Neúspěšný13|Úspěšný26|Procento úspěšnosti 66,7 %
eTrust počet testů30|Neúspěšný11|Úspěšný19|63,3 %
F-Secure Anti-Virus počet testů30|Neúspěšný12|Úspěšný18|Procento úspěšnosti 60,0 %
Ten neznámý Norman vypadá fakt výborně.
Znáte Norman Antivir?Podle testu Virus Buletin je špička.
- Hitachi
- Začátečník

-
Znáte Norman Antivir?Podle testu Virus Buletin je špička.
Pc je krásná ale složitá věc.Když chodí jak má je to zábava když zlobí,je to trápení.
- zombux
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

- Hitachi
- Začátečník

-
Nazdar hoši.Tak jsem zkusmo nainstaloval trail verzi 30denní Normana.
A musí říci že se zdá že je to doopravdy špičkový antivirus jeden z těch nejlepších.Hned mě našel v pc 3červy a nabídl karanténu,já je pak úplně smazal.Jinak je celý v češtině a je velmy jednoduchý a poměrně i přehledný.
V tom je výhoda že spousta mých známých by ocenila jeho velkou jednoduchost.Navíc i podle Virsu Buletin tento antivirus není žádná srajda.
Věcí co se mě na něm líbí funkce: Norman Sanbox- budou všechny skenované aplikace spouštěny v simovaném počítačovém prostředí s cílem detekovat neznámé hrozby.
Tu ikonku dole u hodin má dost podobnou Nodu32.
Tam mám 30dnů na jeho testování.
A musí říci že se zdá že je to doopravdy špičkový antivirus jeden z těch nejlepších.Hned mě našel v pc 3červy a nabídl karanténu,já je pak úplně smazal.Jinak je celý v češtině a je velmy jednoduchý a poměrně i přehledný.
V tom je výhoda že spousta mých známých by ocenila jeho velkou jednoduchost.Navíc i podle Virsu Buletin tento antivirus není žádná srajda.
Věcí co se mě na něm líbí funkce: Norman Sanbox- budou všechny skenované aplikace spouštěny v simovaném počítačovém prostředí s cílem detekovat neznámé hrozby.
Tu ikonku dole u hodin má dost podobnou Nodu32.
Tam mám 30dnů na jeho testování.
Pc je krásná ale složitá věc.Když chodí jak má je to zábava když zlobí,je to trápení.