Comp / jake RAM a zdroj pro OC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

OXI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXI »

A co byste mi tak doporučili, chci tak 400W zdroj, protože taktovat budu rozhodně, a cena max 1000, víc za zdroj dát nemůžu
OXI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXI »

na casemodding.cz jsem našel tyhle:

APower Power Supply - 400 W - 715,- Kč
Xilence Power Single Fan - 400W - 869,- Kč
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Na zdroji záleží víc než si myslíš (zvlášť když chceš taktovat), ale pokud si chceš sestavu za dvacet tisíc odpálit "něčím" za sedm stovek, jak je libo=) Tak přidej šest stovek a máš slušnej zdroj "pro chudý" LC Power 550W :wink: A proč radši jako chladič nevezmeš AC Freezer 64?
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
OXI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXI »

Protože ho chci mít modře podsvícenej, lepší zdroj koupim, ale až později, teď na to fakt nejsou peníze, navíc jsem si neočekávaně koupl mys Razer diamondblack plasma, takže peníze moc nezbejvaj
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“