Nefunguje mi hledání ve windows
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- termit256
- Začátečník

-
Nefunguje mi hledání ve windows
Nevíte co je zodpovědné za vyhledávání ve win XP? Hledání mi zmizlo z kontextové nabídky tlačítka start, nefunguje ani win+F a po kliknutí na ikonu hledat v exploreru se nic nestane.
- mbing
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vyzkoušel jsi i specializované programy na vyhledávání?
|| Moderátor diskuzního fóra forum.PAUZA.cz ||
| Přátelství spočívá ve výběru člověka, kterého jsem si zvolil pro jeho povahu a dal mu provždy přednost. |
| Přátelství spočívá ve výběru člověka, kterého jsem si zvolil pro jeho povahu a dal mu provždy přednost. |
- termit256
- Začátečník

-
- mbing
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
|| Moderátor diskuzního fóra forum.PAUZA.cz ||
- Naex
- Začátečník

Tohle jsem dneska řešil taky, po zakázání "Hledat" v nabídce START přes gpedit.msc se mi to chovalo přesně takhle, po nastavení do původního stavu
je vše OK. Myslel jsem si, že když odeberu nabídku, funkce zůstane. Pletl jsem se, zkus se na to taky mrknout.
je vše OK. Myslel jsem si, že když odeberu nabídku, funkce zůstane. Pletl jsem se, zkus se na to taky mrknout.
Naposledy upravil(a) Naex dne čtv 28. črc 2005, 11:12, celkem upraveno 1 x.
AMD 8320, 32 GB, MSI 990FX Gaming, Sapphire 78xx
Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !
Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !