nejde mi defragmentovyt disk
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- maxxis
- Začátečník

nejde mi defragmentovyt disk
nejde mi defragmentovat disk na win/milenium, udelam scan disk ten nic nenajde a pak pri defragmentaci napise ze jsou na disku chyby.Delal jsem aji uplnou kontrolu disku a ta nasla 32125k chyb na disku, stejnak ale porad nejde udelat ta defragmentace, mate nekdo program k oznaceni takovejch vadnejch sektoru? THx
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: nejde mi defragmentovyt disk
No zkus pagedefragmaxxis píše:nejde mi defragmentovat disk na win/milenium, udelam scan disk ten nic nenajde a pak pri defragmentaci napise ze jsou na disku chyby.Delal jsem aji uplnou kontrolu disku a ta nasla 32125k chyb na disku, stejnak ale porad nejde udelat ta defragmentace, mate nekdo program k oznaceni takovejch vadnejch sektoru? THx
www.sysinternals.com
ale pokud máš vadné sektory tak jde disk do háje.....
Kolik je jich tam , vadnejch?
- Shoorty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: nejde mi defragmentovyt disk
jj, napriklad HD Tune najdes ho na www.slunecnice.cz alebo priamo nejaku utilitu od vyrobcu disku ak mamaxxis píše:, mate nekdo program k oznaceni takovejch vadnejch sektoru? THx
...
- maxxis
- Začátečník

- maxxis
- Začátečník

ani jeden z programu nejde pod mileniama. uz se to defragmentnulo a je tam 32768 b v chybnych sektorech. Nejde mi nainstalovat jedna hra, pri prepatchovani novejsi verzi to vzdycky zahlasi chybu severe ....atd,neni to v patchi.
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.