co za grafárnu do PII 366MHz

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

spodli píše:vůbec nevim jakou tam mám, v papírech od kompu jsem to nikde nenašel :( ,jinak ještě by mě zajímal rozdíl mezi voodoo 3 2000,3000 a 3500 díky :)
http://www.3dfx.cz/voodoo3.htm
0118 999 881 999 119 7253
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

hele mrkni se do case na tu desku vetsinou tam je napsan typ, nebo je tam aspon znacka firmy co desku vyrobila.....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
spodli
Nováček
Nováček

Příspěvek od spodli »

wolf00 píše:hele mrkni se do case na tu desku vetsinou tam je napsan typ, nebo je tam aspon znacka firmy co desku vyrobila.....
no něco na desce jsem našel, ale nevím jestli je to vono:PC100 BXcel HT 1543 TS07B1 9810 TAIWAN CD1631600000E
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

show must go on..
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

spodli píše:to -HoNY-: tak doufám že jsem stáhnul ten správnej driver, bylo jich tam totiž víc na výběr a já jsem zvolil ňákej Amigasport 3.0 XP a teďko jak jsem to instaloval tak my vyjela chybná hláška: Error 1904.ModuleC:/Program Files/3dfxInteractive/3dfx Tools/Tools/AdvTweak.dll failed to register. HRESULT - 2147418113. Contact your support personnel. tak si nevim rady :?
že by si nejak spatne nainsatloval 3Dfx panel? odinstaluj ho a pouzij "V.control"

co máš vlastňe za OS?
spodli píše:vůbec nevim jakou tam mám, v papírech od kompu jsem to nikde nenašel :( ,jinak ještě by mě zajímal rozdíl mezi voodoo 3 2000,3000 a 3500 díky :)
143MHz, 166MHz, 183MHz :)
podle typu pamětí a časovaní co mají ve svým BIOSU jdou vetsinou 2000 s 6ns pametma pretocit na 3500 :)
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
spodli
Nováček
Nováček

Příspěvek od spodli »

-HoNY- píše:co máš vlastňe za OS?[
co asi, když jsem tahal amigasport XP :) jo a po nainstalování, které hlásilo samý chyby jak jsem popsal tak mám v Plug and Play zobrazení monitoru v informacích o adaptéru u systému bios ovladač karty VGA přitom mám PCI verzi :?
ps47
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

spodli
Nováček
Nováček

Příspěvek od spodli »

dík.. stáhnul jsem odsuď driver amigasport 3.0 xp Lite a ten Vcontrol a zatím je to ok, snad jen že v zobrazení monitoru mám tenhle popis: Monitor Plug and Play na Amigasport 3.0 for Voodoo3 AGP - nestáhnul jsem náhodou blbej ovladač kterej je určenej jenom pro karty s AGP :?
ps47
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ci tam mas agp alebo pci vubec nehraje rolu.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

spodli píše:
-HoNY- píše:co máš vlastňe za OS?
co asi, když jsem tahal amigasport XP :) jo a po nainstalování, které hlásilo samý chyby jak jsem popsal tak mám v Plug and Play zobrazení monitoru v informacích o adaptéru u systému bios ovladač karty VGA přitom mám PCI verzi :?
ještě mě tak napadá instaloval si ho postupem:
1."driver setup.exe"
2.reset
3. "setup.exe"
4. reset
5: už by to mělo jet
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
spodli
Nováček
Nováček

Příspěvek od spodli »

přečet jsem si někde na netu že se dá voodoo v pohodě přetaktovat bez pasivního chlazení ze 143Mhz na 160Mhz a tak jsem to skusil udělat ve V.Controlu, ale když jsem spustil jakoukoliv hru tak na mě vyjela tahle hláška: input signal out of range, celá obrazovka samozřejmě zrnila tak jsem kartu vrátil zpět do původní hodnoty, ale furt se mi objevuje to samý - neodpálil jsem něco náhodou na kartě :?
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

myslym ze bohuzel ano, nahod to sem jak to vypada :?
spodli
Nováček
Nováček

Příspěvek od spodli »

prostě to zrní a je tam to varování o kterém jsem se už zmínil,fotka by byla zbytečná z toho nic nevykoumáš, nehledě na to že nemám nic s čím bych ji pořídil, ale jinak obraz ve windowsech je normální, takže kdybych ji ňák zk..vil tak by nešel snad vůbec obraz - no nevim nejsem odborník snad se s tím dá ještě něco dělat kromě toho že ji mám vyhodit
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

no mas recht pokud to hodi jenom black screen tak tam neni na co koukat :stupid: , jinak podtaktoval jsi to ve 3D rezimu? zkus jeste nahodit jiny ovladace :oops:
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

cus hele nic nevyhazuj :) zajdi si na www.3dfx.cz a klikni si tam na odkaz diskusni forum myslim ze dostanes svoji odpoved.... good luck :up:
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
spodli
Nováček
Nováček

Příspěvek od spodli »

wolf00 píše: zajdi si na www.3dfx.cz a klikni si tam na odkaz diskusni forum myslim ze dostanes svoji odpoved.... good luck :up:
dík za link, hnedka jak jsem se tam zeptal tak mi bylo dá se říct bleskově odpovězeno:stačilo jenom odinstalovat V.Control a už je to zase v cajku :)
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“