http://www.3dfx.cz/voodoo3.htmspodli píše:vůbec nevim jakou tam mám, v papírech od kompu jsem to nikde nenašel,jinak ještě by mě zajímal rozdíl mezi voodoo 3 2000,3000 a 3500 díky
co za grafárnu do PII 366MHz
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spodli
- Nováček

-
- shadow
- Středně pokročilý

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
že by si nejak spatne nainsatloval 3Dfx panel? odinstaluj ho a pouzij "V.control"spodli píše:to -HoNY-: tak doufám že jsem stáhnul ten správnej driver, bylo jich tam totiž víc na výběr a já jsem zvolil ňákej Amigasport 3.0 XP a teďko jak jsem to instaloval tak my vyjela chybná hláška: Error 1904.ModuleC:/Program Files/3dfxInteractive/3dfx Tools/Tools/AdvTweak.dll failed to register. HRESULT - 2147418113. Contact your support personnel. tak si nevim rady
co máš vlastňe za OS?
143MHz, 166MHz, 183MHzspodli píše:vůbec nevim jakou tam mám, v papírech od kompu jsem to nikde nenašel,jinak ještě by mě zajímal rozdíl mezi voodoo 3 2000,3000 a 3500 díky
podle typu pamětí a časovaní co mají ve svým BIOSU jdou vetsinou 2000 s 6ns pametma pretocit na 3500
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- spodli
- Nováček

-
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- spodli
- Nováček

-
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ještě mě tak napadá instaloval si ho postupem:spodli píše:co asi, když jsem tahal amigasport XP-HoNY- píše:co máš vlastňe za OS?jo a po nainstalování, které hlásilo samý chyby jak jsem popsal tak mám v Plug and Play zobrazení monitoru v informacích o adaptéru u systému bios ovladač karty VGA přitom mám PCI verzi
1."driver setup.exe"
2.reset
3. "setup.exe"
4. reset
5: už by to mělo jet
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- spodli
- Nováček

-
přečet jsem si někde na netu že se dá voodoo v pohodě přetaktovat bez pasivního chlazení ze 143Mhz na 160Mhz a tak jsem to skusil udělat ve V.Controlu, ale když jsem spustil jakoukoliv hru tak na mě vyjela tahle hláška: input signal out of range, celá obrazovka samozřejmě zrnila tak jsem kartu vrátil zpět do původní hodnoty, ale furt se mi objevuje to samý - neodpálil jsem něco náhodou na kartě 
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- spodli
- Nováček

-
prostě to zrní a je tam to varování o kterém jsem se už zmínil,fotka by byla zbytečná z toho nic nevykoumáš, nehledě na to že nemám nic s čím bych ji pořídil, ale jinak obraz ve windowsech je normální, takže kdybych ji ňák zk..vil tak by nešel snad vůbec obraz - no nevim nejsem odborník snad se s tím dá ještě něco dělat kromě toho že ji mám vyhodit
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
cus hele nic nevyhazuj
zajdi si na www.3dfx.cz a klikni si tam na odkaz diskusni forum myslim ze dostanes svoji odpoved.... good luck 
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
- spodli
- Nováček

-
dík za link, hnedka jak jsem se tam zeptal tak mi bylo dá se říct bleskově odpovězeno:stačilo jenom odinstalovat V.Control a už je to zase v cajkuwolf00 píše: zajdi si na www.3dfx.cz a klikni si tam na odkaz diskusni forum myslim ze dostanes svoji odpoved.... good luck