ZK: Sound Blaster Audigi 2 ZS Repro : Genius HT 5.1 Deska: MSI KT6 Delta LSR VIA KT 600
PLS muzete nekdo poradit co stim ?Ovladace na zvukovku sem skousel nejnovejsi .. .
Moderátor: CageJ

No ja mam tiez ten isty problem ale uz ma to netrapi kaslem na to sposobuje to vypinac - iskrenie kontaktovEvok píše:Nazdarek,mam takovy mensi problem zacalo me trapit praskani v repracich a uz si stim nevim rady meli ste nekdo stejny nebo podobny problem ?
ZK: Sound Blaster Audigi 2 ZS Repro : Genius HT 5.1 Deska: MSI KT6 Delta LSR VIA KT 600
PLS muzete nekdo poradit co stim ?Ovladace na zvukovku sem skousel nejnovejsi .. .

350Z píše:No ja mam tiez ten isty problem ale uz ma to netrapi kaslem na to sposobuje to vypinac - iskrenie kontaktovEvok píše:Nazdarek,mam takovy mensi problem zacalo me trapit praskani v repracich a uz si stim nevim rady meli ste nekdo stejny nebo podobny problem ?
PLS muzete nekdo poradit co stim ?Ovladace na zvukovku sem skousel nejnovejsi .. .ovladace ti v tomto nepomozu ak to nie je zavada hardwaru.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... m+od+lampy
Vcera to teda bolo neco.Vypinam lampicku pri centri a ozval sa taky hnusny zvuk ako keby nekoho okopala elektrika.

350Z píše:Ouha tak to teda neviem ak to nevyriesili ovladace praskat by to nemalo vobec.Nic ma nenapada ale onboard mas vypnutu?Raz mi toto robilo v starom compe kvoli tomu.Skusal si repraky pustat aj na inom compe alebo inde aby sa vylucilo ze na vine nie su repraky?

Luke_chiptuning píše:koukni sem ale blbší název threadu jsi si vymyslet nemohl