Copak se nám podařilo spálit...
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja som spalil 3 invertory od notebooku, a prsty inac nic.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- George Baker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takze toto je naozaj spalená komponenta a to doslovne!!

a je to spalene naschval lebo sme pálily staré krámy (z dreva) a pritrafila sa tam aj disketovka a este jedna zostala v popole takze asi a večer budu fotky aj tej...

a je to spalene naschval lebo sme pálily staré krámy (z dreva) a pritrafila sa tam aj disketovka a este jedna zostala v popole takze asi a večer budu fotky aj tej...
AMD fanATik 
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
- George Baker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no tak dalsie foto
tot je prva disketovka ktorá bola po dohorení vybraná (uz tu jej foto je ).Tot foto je z nasledujúceho dna kedy uz trochu z oxidovala:

a tot je druha ktora zostala v tlejúcej pahrebe cez noc!!

a požiar pri ktorom zahynuli tie flopiny

to je krása !! A ja ze preco tie komponenty nevidrzia skoro nic !!![/img]
tot je prva disketovka ktorá bola po dohorení vybraná (uz tu jej foto je ).Tot foto je z nasledujúceho dna kedy uz trochu z oxidovala:

a tot je druha ktora zostala v tlejúcej pahrebe cez noc!!

a požiar pri ktorom zahynuli tie flopiny

Naposledy upravil(a) George Baker dne čtv 28. črc 2005, 21:29, celkem upraveno 1 x.
AMD fanATik 
- dr.Brown
- Začátečník

1 mechaniku samsung 32x r.v 1992
jsem ji splashil od kamoše a frkl do pc ;kontrolka blik,blik;zvuky;vžum,vžum,chrochro,nic.
taxem ji rozdělal
přištavil laser
a složil,
pak sní znovu do pc;blik,blik,blikblikblikblikblik;vžum,vžum,chrochro, vžúúúúúúúúm,vžúúúúúúúúúúúúm,chrocht,kvík,vžúúúúúúúúúúúúúúúúúúú...
kvedli kvedli vikli vikli PRÁSK,vysunul se tray,a z mechaniky začaly padat kovové kuličky jak bobky z kozy
.později jsem zjistil,že se urval ten trn,na kterým drží CD a vysypalo se kuličkový ložisko...
2 mechaniku samsung 32x ůplně stejnou jak 1)
stejnej postup jako u 1) (rozdělat,přištavit
),akorát jsem ji nesložil,a instaloval jsem s ní w98.
Instalace už byla na konci,a najednou jiskra a smrad jak s p...
nojo,není radno pokládat PCB na plechovou kostru case...
P.S.:složil jsem elektroniku 1) a mechaniku 2)(elektronika 2) byla mrtev jak ta mrkev
),a tento hybryd je funkční...
3 disk wd caviar 21200-jednou mi case převrátila na bok -R.I.P
4 disk wd 3,3 gb(právě na ten jsem instaloval ty w98 pomocí 2)-sem ho koupil fbazaru za 500 a po třech dnech "primary master hard disc fail"
5 desku micro star international mATX-sem ji startoval schroubovákem,a sem asi spojil to,co sem neměl
... deska jede,akorát si nezapne zdroj...
6 grafiku SiS 6326 pci -muty mi na ni do pc v záchvatu uklízení hodila 2linku
karta jede,akorát to furt padá,a win remcají,že nemohly dokončit vykreslování...
7
dělám takle na PC,pohoda,a najednou, z ničeho nic RESTART. Koukám co to,a znovu naběhlý systém hlásí:"problém udělala tvoje grafika,kup si novou(jemně upraveno
)".Tak otewřu kastli,chmátnu na chladič... ...byl z toho megapuchýř, zasek se větrák. Tak sem kartu vyndal,rozdělal vjetron, mázl ramou (aneb když se vazelíny nedostává...
) složil,vrátil do PC, a hle, větrák se rozeběhl, bohužel s příšerným kvčením...
jsem ji splashil od kamoše a frkl do pc ;kontrolka blik,blik;zvuky;vžum,vžum,chrochro,nic.
taxem ji rozdělal
pak sní znovu do pc;blik,blik,blikblikblikblikblik;vžum,vžum,chrochro, vžúúúúúúúúm,vžúúúúúúúúúúúúm,chrocht,kvík,vžúúúúúúúúúúúúúúúúúúú...
kvedli kvedli vikli vikli PRÁSK,vysunul se tray,a z mechaniky začaly padat kovové kuličky jak bobky z kozy
2 mechaniku samsung 32x ůplně stejnou jak 1)
stejnej postup jako u 1) (rozdělat,přištavit
Instalace už byla na konci,a najednou jiskra a smrad jak s p...
nojo,není radno pokládat PCB na plechovou kostru case...
P.S.:složil jsem elektroniku 1) a mechaniku 2)(elektronika 2) byla mrtev jak ta mrkev
3 disk wd caviar 21200-jednou mi case převrátila na bok -R.I.P
4 disk wd 3,3 gb(právě na ten jsem instaloval ty w98 pomocí 2)-sem ho koupil fbazaru za 500 a po třech dnech "primary master hard disc fail"
5 desku micro star international mATX-sem ji startoval schroubovákem,a sem asi spojil to,co sem neměl
6 grafiku SiS 6326 pci -muty mi na ni do pc v záchvatu uklízení hodila 2linku
7
dělám takle na PC,pohoda,a najednou, z ničeho nic RESTART. Koukám co to,a znovu naběhlý systém hlásí:"problém udělala tvoje grafika,kup si novou(jemně upraveno
Naposledy upravil(a) dr.Brown dne pát 1. čer 2007, 22:15, celkem upraveno 4 x.
myslíte-li si,že jsem hlupák,neříkejte mi to-já to vím 
P.S.: ta i386 je můj majetek
P.S.: ta i386 je můj majetek
- michalv
- Začátečník

-
1. FDD - nějak jsem zapojil obráceně napájení
2. HDD - nevím jak jednou prostě jsem ho napojil a ...
3. CDROM - asi nějakej zkrát prostě jen kouř uninkající ze vnitř
4. USB na desce - nějak jsem spojil +5V s GND a už se valil dým z desky
(ale je divný že to USB jede až do ted)
To bude asi všechno
Ještě jsem asi odvařil jednu desku ( prostě nejela) měl jsem ji ve skříni a po třech letech jsem ji jen tak skusil zapojit a bum ona jela
Ještě jsem nepřišel proč ty 3 roky nejela
2. HDD - nevím jak jednou prostě jsem ho napojil a ...
3. CDROM - asi nějakej zkrát prostě jen kouř uninkající ze vnitř
4. USB na desce - nějak jsem spojil +5V s GND a už se valil dým z desky
(ale je divný že to USB jede až do ted)
To bude asi všechno
Ještě jsem asi odvařil jednu desku ( prostě nejela) měl jsem ji ve skříni a po třech letech jsem ji jen tak skusil zapojit a bum ona jela
Ještě jsem nepřišel proč ty 3 roky nejela
- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Duron 700 mhz spitfire - no cosi budeme povídat chudák nevydržel 2,8v
Atlon xp 1800+ - blbě nasazený chladič, bílý kouř potom do modra a černý a já jen na to jak debil čumim a nic nědělám a říkám si vo co go otevřu pc chci se podívat na core ale jaksi to nešlo blbec se přivařil ke chladiči
Monitor 15"- ze zadu byly takový šroubky na nastavování norem vzal jsem šroubovák a kchchch před doraz a von h ajz l běžel vesele dál ale ouha asi po 5 s začala slabě svítit kontrolka a potom bum řacha jak svin! ale kouř žádnej s vin ě
hdd 340 mb ani nevim proč
cd-vypal hapala na zem
esc-k7vza nepodařený spíš moc tučný v-mem mod
a mnoho dalších věcí viz. starší přízpěvky
na dalších věcech work in progress
-------------------------------------
edit: klávesníce udělala pápá
Atlon xp 1800+ - blbě nasazený chladič, bílý kouř potom do modra a černý a já jen na to jak debil čumim a nic nědělám a říkám si vo co go otevřu pc chci se podívat na core ale jaksi to nešlo blbec se přivařil ke chladiči
Monitor 15"- ze zadu byly takový šroubky na nastavování norem vzal jsem šroubovák a kchchch před doraz a von h ajz l běžel vesele dál ale ouha asi po 5 s začala slabě svítit kontrolka a potom bum řacha jak svin! ale kouř žádnej s vin ě
hdd 340 mb ani nevim proč
cd-vypal hapala na zem
esc-k7vza nepodařený spíš moc tučný v-mem mod
a mnoho dalších věcí viz. starší přízpěvky
na dalších věcech work in progress
-------------------------------------
edit: klávesníce udělala pápá
Naposledy upravil(a) james7 dne pát 5. srp 2005, 21:33, celkem upraveno 1 x.
- Rayman
- Nováček

-
- DIVAD
- Začátečník

-
- Cici
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi 7x sem záhadně (fakt já za to nemoh) odrovnal CD-ROMku.
Asi za 2 měsíce. 
Pak jednu myš, která žačala po obrazovce běhat a klikat kam chtěla.
Pak jednu desku. Nic moc jí nebylo, ale dělala děsnej bordel, tak šla pryč. Bylo podezření, že za likvidaci ostatních komponent může ona. Od té doby nic.
Pak ještě zdroj, ale to byli energetici. Blbi s elektrikou a von zdechl, ale jen částečně. Chlazení se rozjelo, mechaniky taky napětí měly, ale to je vše.
Pak jednu myš, která žačala po obrazovce běhat a klikat kam chtěla.
Pak jednu desku. Nic moc jí nebylo, ale dělala děsnej bordel, tak šla pryč. Bylo podezření, že za likvidaci ostatních komponent může ona. Od té doby nic.
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
- Cici
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Blbě chladíš. Tohle je větrák pro tebe: http://home.online.no/~ronjoha2/fly/Boe ... Engine.JPG.George Baker píše:a požiar pri ktorom zahynuli tie flopiny
Ale pevně si přišroubuj compl, jinak ho budeš hledat u sousedů.
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Cici
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-