QDI Kudoz 7 versus grafarna MSI FX5200(nvidia)

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
pejril
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

QDI Kudoz 7 versus grafarna MSI FX5200(nvidia)

Příspěvek od pejril »

Zdravim! Mate nekdo problemy graf. kartou MSI FX5200 na boardu QDI Kudoz? Ja ano: Pri spusteni jakekoliv aplikace, ktera ma realtime vizualizaci (hudebni programy, hry) obraz zamrzne na 10 sekund. Bud to dopadne dobre a zase se rozjede, nebo v pulce pripadu to shodi celou aplikaci. Ptam se i proto, ze jsem posledno dobou narazil na lidi se stejnou grafarnou a stejnymi problemy, ale vzdy v pripade desky s AMD... Mel jsem predtim Riva TNT 32 MB a no problem. Poradite? Diky!

doplnuji, ze jsem provedl vsechny upgrade ovladacu...
pejril
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: QDI Kudoz 7 versus grafarna MSI FX5200(nvidia)

Příspěvek od pejril »

No evidentne tady placam kraviny. Zrejme co noname pocitac, to original. Bud mate stesti a maka to, nebo ne a nikdy to nerozchodite.
Naposledy upravil(a) pejril dne pát 29. črc 2005, 09:18, celkem upraveno 1 x.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Prejdi na Linux :wink:
.
pejril
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Linux

Příspěvek od pejril »

Holda29 píše:Prejdi na Linux :wink:
OMLOUVAM SE ZA EMOCE, jsem muzikant-multiinstrumentalista, tudiz trochu labilni :D

O linuxu jsem premyslel, avsak jsem nenasel zadnou aplikaci podobnou te, kterou pouzivam na muziku - jediny Ableton Live (http://www.ableton.com). Cubase a jine multitracky se mi nelibi co do ovladani a i prehlednosti. Audacity atd. jsou pro me nepouzitelne hracky. A emulovat na Linuxu windows je podle meho nesmysl v mem pripade, protoze pouzivam kx ASIO drivery na zvukarnu (potrebuji 2x stereo vystupy resp 4x mono) navic hojne vyuzivam VST instrumenty misto samplu a dalsi pridavna zarizeni jako MIDI keyboard, MIDI controller a MIDI elektronické pady (bicí). Pry existuje nahrazka Cubase pro Linux, ale videl jsem screenshoty a tedy nic moc.

Mozna, kdyby tady na tomto skvelem foru byl nejaky LINUXÁŘ MUZIKANT, ktery dela hudbu s PC nazivo, urcite by me to zajimalo! I profici muzikanti se na Linux nedivaj moc dobre z hlediska maleho mnozstvi software...
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Věř mi, že Windows mohou být naprosto stabilní, je jen třeba trochu víc hledět na výběr kvalitního HW. Tak jako to dělá Apple.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
pejril
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pejril »

urcite! Sam mam MACa na grafiku v praci a take vim, ze apple pouziva provereny a kompatibilni HW stejny jako ma PCcka (periferie) ale je jasne, ze Apple je od vyrobce uz vyladeny... Jojo je to tak - mate pravdu. I znackove a funkcni PC stoji vic penez. Jsem vul ze si toto neuvedomuji, pritom to mam denne na ocich :D Suma sumarum, clovek musi mit stesti na HW anebo si ho musi peclive vybirat... U znackovych pocitacu vam toto odpada, ale zaplatite si to... Mejte se a diky!
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“