Zdravim! Mate nekdo problemy graf. kartou MSI FX5200 na boardu QDI Kudoz? Ja ano: Pri spusteni jakekoliv aplikace, ktera ma realtime vizualizaci (hudebni programy, hry) obraz zamrzne na 10 sekund. Bud to dopadne dobre a zase se rozjede, nebo v pulce pripadu to shodi celou aplikaci. Ptam se i proto, ze jsem posledno dobou narazil na lidi se stejnou grafarnou a stejnymi problemy, ale vzdy v pripade desky s AMD... Mel jsem predtim Riva TNT 32 MB a no problem. Poradite? Diky!
doplnuji, ze jsem provedl vsechny upgrade ovladacu...
QDI Kudoz 7 versus grafarna MSI FX5200(nvidia)
Moderátor: Eddward
- pejril
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- pejril
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: QDI Kudoz 7 versus grafarna MSI FX5200(nvidia)
No evidentne tady placam kraviny. Zrejme co noname pocitac, to original. Bud mate stesti a maka to, nebo ne a nikdy to nerozchodite.
Naposledy upravil(a) pejril dne pát 29. črc 2005, 09:18, celkem upraveno 1 x.
- pejril
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Linux
OMLOUVAM SE ZA EMOCE, jsem muzikant-multiinstrumentalista, tudiz trochu labilniHolda29 píše:Prejdi na Linux

O linuxu jsem premyslel, avsak jsem nenasel zadnou aplikaci podobnou te, kterou pouzivam na muziku - jediny Ableton Live (http://www.ableton.com). Cubase a jine multitracky se mi nelibi co do ovladani a i prehlednosti. Audacity atd. jsou pro me nepouzitelne hracky. A emulovat na Linuxu windows je podle meho nesmysl v mem pripade, protoze pouzivam kx ASIO drivery na zvukarnu (potrebuji 2x stereo vystupy resp 4x mono) navic hojne vyuzivam VST instrumenty misto samplu a dalsi pridavna zarizeni jako MIDI keyboard, MIDI controller a MIDI elektronické pady (bicí). Pry existuje nahrazka Cubase pro Linux, ale videl jsem screenshoty a tedy nic moc.
Mozna, kdyby tady na tomto skvelem foru byl nejaky LINUXÁŘ MUZIKANT, ktery dela hudbu s PC nazivo, urcite by me to zajimalo! I profici muzikanti se na Linux nedivaj moc dobre z hlediska maleho mnozstvi software...
- Max Casper
- Začátečník
Věř mi, že Windows mohou být naprosto stabilní, je jen třeba trochu víc hledět na výběr kvalitního HW. Tak jako to dělá Apple.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- pejril
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
urcite! Sam mam MACa na grafiku v praci a take vim, ze apple pouziva provereny a kompatibilni HW stejny jako ma PCcka (periferie) ale je jasne, ze Apple je od vyrobce uz vyladeny... Jojo je to tak - mate pravdu. I znackove a funkcni PC stoji vic penez. Jsem vul ze si toto neuvedomuji, pritom to mam denne na ocich
Suma sumarum, clovek musi mit stesti na HW anebo si ho musi peclive vybirat... U znackovych pocitacu vam toto odpada, ale zaplatite si to... Mejte se a diky!