Ve W98SE při otevření okna "Ovládací panely" se u většiny ikon (ne uvšech) v textovém popisu objeví podtržítka místo českých fontů, tedy např. "P_idat nebo odebrat..", "_ízení spot_eby", "U_ivatelé" atd.
Je to jenom v tomto okně, všude jinde jsou fonty správně. Výsledkem ale je, že příslušné akce nejdou spustit, nebot při poklepání se nic neděje.
Nevíte prosim vás někdo co s tím ? Diky.
Podtržítka místo českých fontů...
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- zhor
- Začátečník

- Dony
- Středně pokročilý

- zhor
- Začátečník

Podtrzitka...
To nepomohlo, coz se celkem dalo ocekavat, nebot to spise naznacuje problem s kodovanim nez se samotnymi fonty. Jako by to chtelo opravit kodovou tabulku (Win1250), ale nevim jak to jednoduse udelat (nechci preinstalovavat celej OS). Zvlastni je, ze ty popisy ikon jsou zkurveny JEN v tomto (Control) panelu.
Dalsi divna vec ktery jsem si vsimnul dodatecne, ze kdyz kliknu pravym tlacitkem na plochu, v nabidce chybi polozka 'Novy' (slozka\zastupce), takze nemuzu rucne pridat ikonu na spusteni programu.
Nejhorsi je, ze uz jsem to jednou takhle mel ale pak se to nejak 'samo' spravilo uz nevim jak. Jisty je ze se 'neco stalo' ale jinak vsechno ostatni funguje normalne.
Virus aktualni 'Nod32' zadnej nezjistil.
Presto diky za snahu.
Dalsi divna vec ktery jsem si vsimnul dodatecne, ze kdyz kliknu pravym tlacitkem na plochu, v nabidce chybi polozka 'Novy' (slozka\zastupce), takze nemuzu rucne pridat ikonu na spusteni programu.
Nejhorsi je, ze uz jsem to jednou takhle mel ale pak se to nejak 'samo' spravilo uz nevim jak. Jisty je ze se 'neco stalo' ale jinak vsechno ostatni funguje normalne.
Virus aktualni 'Nod32' zadnej nezjistil.
Presto diky za snahu.