instalace na pc autocont

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
ptp
Nováček
Nováček

instalace na pc autocont

Příspěvek od ptp »

koupil jsem si pc autocont se systemem po výměně desky mi nejde na pc nainstalovat system hlasi to ze je pouze pro pocitace autocont vi nekdo jak to obejit??
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jo to nepujde :) bude to chtít zakoupení nové licence pro Windows ...

Ta předinstalováná Win verze je tzv OEM verze která je předinstalovaná firmou přímo do jednoho jediného PC a je vázána na základní desku kdy přímo tahle výměna základní desky způsobí nefunkčnost Win .... jedině je snad možné vyměnit desku za totožnou základní desku upgrade je poněkud nemožný ... rozhodně to chce zajít do Autocontu co s tím :) Hold tohle je daň za OEM verzi WIN :);)
Naposledy upravil(a) Digitaldoom dne pát 29. črc 2005, 15:00, celkem upraveno 1 x.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

:D tak to mas nejspis smulu, pokud mas OEM CD Win vyrobce HW a ne microsoftu, instalace si hlida znacku (asi z biosu), to same dela Dell, HP...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Taky jsem měl na prvním kompu od Autocontu OEM systém ... co s tim bylo problémů, když kvůli každýmu reinstalu woken sem tam ten komp musel vézt :(

(to cd bylo nějak udělaný, že mi ho mechanika nenačetla)
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“