Vodník a železný trubky?!?

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

klidně můžeš použít dávám tenkostěný trubky na Citroen (to auto je tim prošpikovaný 12 let starý a teprve odcházejí původní) jezdí to v soli a vodě a v pohodě. Ty spoje musíš občas udělat spirálu a tím dosáhneš pružnosti třeba i na drobný ohyb v rámci práce ve skříny (třeba výměna CPU bez demontáže vodníka)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

...koroze bych se sice nebál (viz chladící okruh v autě), nicméně těžko říci, zda by fridex nepoškodit plastové díly čerpadla, popř. pružné spoje...

...z vlastní zkušenosti doporučuju topenářský CU trubky 15mm, pracuje se s nima exkluzivně a navíc se pro ně prodávaj i kolínka 90 a 45 stupňů, takže se s tim daj vykouzlit zajímavý tvary...:o))...jen bacha, abyste se nedali unést jako já - pak ta instalace vypadá jak něco ze sci-fi filmu...
dr.Brown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dr.Brown »

tak reznout to nebude :-D
když tam naleješ vodu,tak napřed bouřlivě zreaguje z železem(trošku to vevnitř zrezne),ale pak se reakce ZASTAVÍ,protože ve vodě dojde kyslík.
platí to samo jen pro uzavřený okruh,v otevřeném by se voda okysličovala,a zrezlo by to ůplně.
myslíte-li si,že jsem hlupák,neříkejte mi to-já to vím :-)
P.S.: ta i386 je můj majetek :-)
Cici
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cici »

Všechny nápady ste mi už vybrali. Bych se přiklonil spíš ke nerez oceli než k mědi. Měd má divnou :wink: a ocel by se do casu asi hodila víc, ale ta ocel bude asi dražší. Jo a myslel tu někdo na hmotnost??? :) :) :)
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

pár trubiček nic neváží stačí mu tak 2-3m
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Odpovědět

Zpět na „Voda“