Vodník a železný trubky?!?
Moderátor: morke
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
klidně můžeš použít dávám tenkostěný trubky na Citroen (to auto je tim prošpikovaný 12 let starý a teprve odcházejí původní) jezdí to v soli a vodě a v pohodě. Ty spoje musíš občas udělat spirálu a tím dosáhneš pružnosti třeba i na drobný ohyb v rámci práce ve skříny (třeba výměna CPU bez demontáže vodníka)
- -- DiL --
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...koroze bych se sice nebál (viz chladící okruh v autě), nicméně těžko říci, zda by fridex nepoškodit plastové díly čerpadla, popř. pružné spoje...
...z vlastní zkušenosti doporučuju topenářský CU trubky 15mm, pracuje se s nima exkluzivně a navíc se pro ně prodávaj i kolínka 90 a 45 stupňů, takže se s tim daj vykouzlit zajímavý tvary...
))...jen bacha, abyste se nedali unést jako já - pak ta instalace vypadá jak něco ze sci-fi filmu...
...z vlastní zkušenosti doporučuju topenářský CU trubky 15mm, pracuje se s nima exkluzivně a navíc se pro ně prodávaj i kolínka 90 a 45 stupňů, takže se s tim daj vykouzlit zajímavý tvary...
- dr.Brown
- Začátečník

tak reznout to nebude
když tam naleješ vodu,tak napřed bouřlivě zreaguje z železem(trošku to vevnitř zrezne),ale pak se reakce ZASTAVÍ,protože ve vodě dojde kyslík.
platí to samo jen pro uzavřený okruh,v otevřeném by se voda okysličovala,a zrezlo by to ůplně.
když tam naleješ vodu,tak napřed bouřlivě zreaguje z železem(trošku to vevnitř zrezne),ale pak se reakce ZASTAVÍ,protože ve vodě dojde kyslík.
platí to samo jen pro uzavřený okruh,v otevřeném by se voda okysličovala,a zrezlo by to ůplně.
myslíte-li si,že jsem hlupák,neříkejte mi to-já to vím 
P.S.: ta i386 je můj majetek
P.S.: ta i386 je můj majetek
- Cici
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Všechny nápady ste mi už vybrali. Bych se přiklonil spíš ke nerez oceli než k mědi. Měd má divnou
a ocel by se do casu asi hodila víc, ale ta ocel bude asi dražší. Jo a myslel tu někdo na hmotnost???

MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: