Doporucte tv tuner
- jmparazit
- Nováček
-
Doporucte tv tuner
Doporučte mi nejakú dobrú TV kartu (dobrý obraz, nahrávanie videa a pod). Môže byť PCI, PCI express (ak existuje), prípadne USB
Mám Athlon 64 3000, 512 DDR ...
Mám Athlon 64 3000, 512 DDR ...
- sidbin
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mam ASUS TV/FM tuner 7135/philips
ma nejnovejsi cip 7135 od philipsu
ted je revize 2 ta ma dobre dalkove ovladani--je do USB takze ho lze pouzit i pro jine aplikace (winamp,bsplayer,a par dalsich)
ma vynikajici obraz
a stoji kolem 1200kc
jsem s nim hodne spokojeny
-do ladeku jsem nesel protoze jsem v nekterych diskuzich cetl,ze ma potize s
nekterymi motherboard
ma nejnovejsi cip 7135 od philipsu
ted je revize 2 ta ma dobre dalkove ovladani--je do USB takze ho lze pouzit i pro jine aplikace (winamp,bsplayer,a par dalsich)
ma vynikajici obraz
a stoji kolem 1200kc
jsem s nim hodne spokojeny
-do ladeku jsem nesel protoze jsem v nekterych diskuzich cetl,ze ma potize s
nekterymi motherboard
"Pane soudce,ja ho nezabil,on na ten nuz spadl sam"
vysemnesmite.cz
vysemnesmite.cz
- cabman
- Středně pokročilý
Důležitá věc je cena!
Pár tunerů jsem doma měl a tunery asi pod 2000 byly děsný (existují vyjímky)- některé typy mě svojí děsností až zaskočily a v obchodě jsme je okamžitě přestali prodávat.
Jeden z lepších byl Pinnacle PC TvPro. Ale pokud by jsi chtěl kvalitu tak musíš chmátnout do peněženky víc protože pracovat s analogovým signálem je obecně trochu problém.
Uvažoval bych o něčem externim s podporou DVB-T a od Pinnacle. Jinak min. toho PcTvPro.
Pár tunerů jsem doma měl a tunery asi pod 2000 byly děsný (existují vyjímky)- některé typy mě svojí děsností až zaskočily a v obchodě jsme je okamžitě přestali prodávat.
Jeden z lepších byl Pinnacle PC TvPro. Ale pokud by jsi chtěl kvalitu tak musíš chmátnout do peněženky víc protože pracovat s analogovým signálem je obecně trochu problém.
Uvažoval bych o něčem externim s podporou DVB-T a od Pinnacle. Jinak min. toho PcTvPro.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- elektronek
- Začátečník
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý
Tak moje top
1) LEADTEK Winfast DV2000
2) LEADTEK Winfast TV2000 XP Expert
3) Genius VideoWonder PRO TV
1) LEADTEK Winfast DV2000
2) LEADTEK Winfast TV2000 XP Expert
3) Genius VideoWonder PRO TV
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- jmparazit
- Nováček
-
- Butch
- Středně pokročilý
http://www.czechcomputer.cz/art_doc-3AE ... F98C3.htmljmparazit píše: Kde nájdem niečo o 1) LEADTEK Winfast DV2000
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Alois
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
kamos is koupil tenhle http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=45742
je levnej , podle tvfreaku bezprobloemovej, coz mi pote potvrdil z praxe, jedina "nevyhoda" pro nej je, ze je pouze mono.
Jinak sehnat bezproblemovej tv tuner je "umeni"
je levnej , podle tvfreaku bezprobloemovej, coz mi pote potvrdil z praxe, jedina "nevyhoda" pro nej je, ze je pouze mono.
Jinak sehnat bezproblemovej tv tuner je "umeni"
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá rada : Pro DVB-T pouze od Hauppauge.
Dobrá rada : Pro DVB-T pouze od Hauppauge.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Kde nájdem niečo o 1) LEADTEK Winfast DV2000
Na mých webových stránkách. Jsou v podpisu.
Na mých webových stránkách. Jsou v podpisu.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.