Jaký chladič na 6800 GT (Inno3D)

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Ati
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaký chladič na 6800 GT (Inno3D)

Příspěvek od Ati »

Čau chtěl bych se zeptat jaký chladič by ste mi ze své zkušenosti doporucily na 6800 GT nemůžu si vybrat :oops: který by byl nejlepší , tak se raději zeptám jde mi hlavně o tichost a chladící výkon na ceně moc nezáleží Dík
Naposledy upravil(a) Ati dne ned 31. črc 2005, 08:17, celkem upraveno 2 x.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Naposledy upravil(a) Nordir dne sob 30. črc 2005, 23:46, celkem upraveno 1 x.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

kamos ma to same, dal silencera, ptal jsem se ho, protoze byly nejak eohlasy, ze silencer neni zas tak tichy, ale prý je spokojenej. Silencera vubec neslysi, a to ma freezera a tichy Chill zdroj. Kartu má na 410/1100, vic ani nezkousel, je spokojeny.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Ati
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ati »

No ten zelman není špatnej nápad taky jsem nad ním uvažoval ale on chladí jenom jadro a paměti ne (i když to by asi moc nevadilo ) . a toho silencera no nevim zdá se mě že když je tam 75 mm větrák tak že aby něco uchladil bude muset mít slušný otáčky a bude slyšet .... na procesoru mam Thermaltake Tower 112 a super tichej zdroj. :) a je-likož mám celej počitač přetaktovanej tak bych chtěl taktovat i kartu. (zatim sem se dostal na 410/1100) a spíš jsem si říkal co něakej chladič s heat-pipe?
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Ati píše:No ten zelman není špatnej nápad taky jsem nad ním uvažoval ale on chladí jenom jadro a paměti ne (i když to by asi moc nevadilo ) . a toho silencera no nevim zdá se mě že když je tam 75 mm větrák tak že aby něco uchladil bude muset mít slušný otáčky a bude slyšet .... na procesoru mam Thermaltake Tower 112 a super tichej zdroj. :) a je-likož mám celej počitač přetaktovanej tak bych chtěl taktovat i kartu. (zatim sem se dostal na 410/1100) a spíš jsem si říkal co něakej chladič s heat-pipe?
Ten Zalman Ti ofukuje i paměti a oba dva jsou opravdu tiché chladiče Zalman o trošku víc. Heat-pipe nevím....myslím že by ji neuchladil.
Ati
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ati »

Nordir píše:
Ati píše:No ten zelman není špatnej nápad taky jsem nad ním uvažoval ale on chladí jenom jadro a paměti ne (i když to by asi moc nevadilo ) . a toho silencera no nevim zdá se mě že když je tam 75 mm větrák tak že aby něco uchladil bude muset mít slušný otáčky a bude slyšet .... na procesoru mam Thermaltake Tower 112 a super tichej zdroj. :) a je-likož mám celej počitač přetaktovanej tak bych chtěl taktovat i kartu. (zatim sem se dostal na 410/1100) a spíš jsem si říkal co něakej chladič s heat-pipe?
Ten Zalman Ti ofukuje i paměti a oba dva jsou opravdu tiché chladiče Zalman o trošku víc. Heat-pipe nevím....myslím že by ji neuchladil.
Myslím chladič heat-pipe se zabudovaným aktivním chladičem ten by to snad měl zvladnout ne? chci aby ten chladic fakt dobře chladil a aby nebyl z kategorie vrtulník :D
Konfigurace PC a výsledky v 3D Marku (staré budu aktualizovat) viz . http://atispc.wz.cz
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Heat-pipe máš tady http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30753
nebo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28487 (ale tenhle prý nejde namontovat právě na 6800GT). Ale preferuji ty předešlé dva. :wink:
Ati
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ati »

Hmm ty poslední 2 chladiče co jsi psal jsou tak na 9800 pro atd.. ale v praxi to nemuže uchladic přetaktovanou 6800 GT potřebuju fakt hodně účiné chlazení říkam si že nej bude asi ten zalman
Konfigurace PC a výsledky v 3D Marku (staré budu aktualizovat) viz . http://atispc.wz.cz
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Treba najprv použit tlačitko HLADAT a až potom zakladat thread............
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ght=6800gt!!!!!!
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: Jaký chladič na 6800 GT (Inno3D)

Příspěvek od PcBuh »

Ati píše:Čau chtěl bych se zeptat jaký chladič by ste mi ze své zkušenosti doporucily na 6800 GT nemůžu si vybrat :oops: který by byl nejlepší , tak se raději zeptám jde mi hlavně o tichost a chladící výkon na ceně moc nezáleží Dík
Mam toho Zalmana na ASUS V9999GE , je to GF6800 s 256RAM a DDR3

A když jede Zalman na 12V tak se teplota nepřesáhne 60C , a to na GPU i RAMkach , doporučuji

Super Chladič 8)
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“