PLZ pomozte s padanim her...

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

PLZ pomozte s padanim her...

Příspěvek od Emulgathor »

Mam problem...nevim jak to vsechno popsat je toho hrozne moc tak:

1) Pri spusteni her HOMAM 3,4 a GTA:SA mi to vetsinou spadne ale nekdy to jede v poho aspon chvili...to nekdy nedokazu vysvetlit protoze to je opravdu nahodou a ne tim ze bych neco opravil nebo zmenil k novymu
2) Warcraft3 TFT mi gunguje porad
3)zkousel sem ovladace, tunu ovladacu(3.0.83 40.72 53.03 56.72 44.03 56.55 ruzny 6*.**) driv mi to behalo v poho na 40.72 ale zacalo se to nak srat tak sem zkousel novy...
4) zkousel sem taktovat respektive pretaktovat i podtaktovat gr.kartu...bez uspechu
5) zkousel sem co nejvic snizit teplotu...CPU 32sstupnu MB pod 30 stupnu ...na gr.karte nemam teplomer ale nad 40 to ani nahodou neslo.
6)vycistil sem vsechno co sem moch od prachu+vytahnul a znova zastrcil gr. kartu do slotu+ zkontroloval jestli neni fyzicky poskozena...neni...vetracek gunguje...
7)asi pred 2 tejdnama mi zacali vypadavat nahodny pixely obrazovky coz pokracuje+pri staru pc se na uplne prvni obrazovce jeste pred tou s Biosem objevujou pruhy(barevny)...
8)Pc obcas zatuhne i pri prehravani videa...jakyhokoliv v cemkoliv
9)uz asi 2 mesice mam potize s modrou smrti ktera hlasi chybu nvs4disp.dll a ze se dostala do nekonecny smycky a zpusobyla pad pc
10)formatoval sem pred tejdnem a pul...
11)zadnej novej soft ani HW...
12) CO MAM KURVA DELAT????
13]thx za radu ci pomoc :sad: :( :sad: :(

PS: sem debil... mam Sparkle GeTi 4200 128 MB DDR 250/450 MHz
dal P4 1,8 512 MB DDR 266MHz 2xHDD 80+40 GB ...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: PLZ pomozte s padanim her...

Příspěvek od Shit »

Emulgathor píše:2 mesice mam potize s modrou smrti ktera hlasi chybu nvs4disp.dll a ze se dostala do nekonecny smycky a zpusobyla pad ....
Grafika na odchodu. :(
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: PLZ pomozte s padanim her...

Shit píše:
Emulgathor píše:2 mesice mam potize s modrou smrti ktera hlasi chybu nvs4disp.dll a ze se dostala do nekonecny smycky a zpusobyla pad ....
Grafika na odchodu. :(
Toho sem se bal...hlavne sem myslel ze gr. karta nemuze odejit jentak opotrebenim kdyz je jenom 2,5 roku stara...
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Tak sem vyzkousel soft Anticrash a Homam4 zatim bezel v poho ale jeste to muze bejt posledni zablesk zivota pred tim nez naposled vydechne moje gr. karta tak nevim...kezby to fungovalo...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“