CREAM MOD

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

CREAM MOD

Příspěvek od VrajaFraja »

Tak jsem pred par dny zacal muj mod. A jelikoz uz mam prvni fotky,tak je sem hodim.Byl bych rad, kdybyste mi to zkritizovali a ohodnotili. Vse prijimam.
1-jeshte stara case bez upravy
Obrázek
2-pohled na moje pridavne chlazeni :lol:
Obrázek
3-dalsi
Obrázek
4-a dalsi
Obrázek
5-pohled na vyrezanou bocnici......s tou jsem se delal asi dva dny
Obrázek
6-na okrajich jsou videt opaleniny od kotoucove brusky, kterou jsem to cele rezal.....na konec prislo jeshte zabrouseni pilnikem
Obrázek

Obrázek

A to je prozatim vse. Do budoucna bych to chtel nastrikat na cerno a zelenou izolepou udelat logo CREAM...... :D
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:12, celkem upraveno 3 x.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

logo cream zelenym čim??? izolepou?? No tak to jsem zvědavej.

Jinak docela pěknej tvar okna, ale doufam že zkresluje ta opálená a odprejskaná barva. Nebo je to takhle ohlodaný??? Z těch fotek to člověk nepozná.

Jsem zvědavej na pokračování ale zatim neni moc co hodnotit ani kritizovat.
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ohlodane

tak ohlodane to neni:D to je jen opalene, jak jsem to rezal, tak mi to obcas chytlo a zacala ta bocnice horet :lol: takze bych doporucil prebrousit, nebo to nerezat kotoucovkou :wink:
Bikermotyl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ohlodane

Příspěvek od Bikermotyl »

VrajaFraja píše:tak ohlodane to neni:D to je jen opalene, jak jsem to rezal, tak mi to obcas chytlo a zacala ta bocnice horet :lol: takze bych doporucil prebrousit, nebo to nerezat kotoucovkou :wink:
Nie je problém rezať kotúčovkou. Len viac opatrnosti. Tiež som rezal minulý výkend a vpoho. Ostrou veľkou ihlou som urobil obrysy cez farbu až po plech a pri rezaní cca milimeter-dva od toho sa "spalovala" farba len po ten obrys. Potom už len dobrúsenie brúsnym kotúčom a trochu práce pilníkom a žiadne opáleniny. :D
... ale takmer každý pri mode case aj tak strieka, takže je to asi jedno, či sa farba spáli alebo nie. Aj tak ju treba dať zväčša do preč.
Ako ďalšiu fázu by som navrhoval urobiť poriadok v kabeláži. :huh:
AMD + Noctua NH-U12 + NF-S12, DFI LP-nF4 Ultra-D + HR-05, A-Data Vitesta DDR-566, ATI Sapphire X1800GTO2, Samsung SP2504C 250GB SATA-II, LG GSA-4166B, Enermax Liberty 500W, SilverStone TJ05-ST
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

no, tak to ja poresim az to bude hotove,pac mam v planu jeshte dat zdroj dolu....toho je hodne...........a navic ted to budu vyndavat a strikat
Luke_chiptuning
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luke_chiptuning »

no jak jsem četl logo cream udělat izolepou tak jsem málem spadl pod stůl, ale přemýšlel jsem nad tím a jestli myslíš tu reklamní fólii (viz můj dred o ornamentech), tak to schvaluju :wink:

jinak na té fotce od začátku ta bočnice vypadá fakt ohlodaně, ale dál už líp.

tak go on
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

to okno mr pride docela blbý že si vidíš na mechaniky a zdroj
jinak zkus mezi ty dve poslední fotky dat mezeru at se to nemusí posouvat :wink:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: CREAM MOD

Příspěvek od honny »

VrajaFraja píše:2-pohled na moje pridavne chlazeni :lol:
Obrázek
Tak presne takhle sem si odpalil grafiku... :lol: :oops:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

hele ze mas desku MSI KT4AV ? jo a ten mod ? :roll: Uvidime neco udelej a nahod foto ! :)
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

no vyrezane je to pekne, aj tak to budes striekat tak je jedno ci ti to obhorelo ci nie.
no ked ja som rezal bocnicu tak mne to tak nehorelo,mal som len cisty rez, no ja som to robil dremelom. takze neviem
kabelaz dat dokopy.
a co by si tam este chcel mat? s cim mozme ratat? myslim fany,predok case atd...
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak hodnotit vyříznutí bočnice se asi moc nedá, ale tvar není tak špatnej, i když by to chtělo trochu symetricky. A k chlazení se vyjadřovat nebudu, je to poměrně prasárna :oops:
Naposledy upravil(a) Stoobi dne pon 1. srp 2005, 17:41, celkem upraveno 1 x.
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Pripomina mi ta dira Xaser jen nahodou? :)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

bukva píše:Pripomina mi ta dira Xaser jen nahodou? :)
jen ciste nahodne :wink:
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Symetricke to je, jen ten fotograf to blbe vyfotil..... :( a ten tvar se mi libil uz na jedne tovarni bedne, tak jsem to taky zkusil :-D A to chlazení je tam jen tak polozene provizorne....rozhodne nemam v planu to tam davat a tu desku mam tu samou....jinak pridavam foto po prestriknuti:
takto to vypadalo dnes rano v pokoji :)
Obrázek

GPU a deska s procesorem...(ten chladic pujde co nejrychlej pryc....strasne to topi)
Obrázek
a uz to mam fikle, i logo je nalepene udajne UV zelenou....jeshte jsem to nezkousel nasvitit
Obrázek
moje pracoviste
Obrázek
logo z blizka
Obrázek
bohuzel z teto strany to nejde videt...ale na LANku to bude dobre :)
Obrázek
jeshte jednou
Obrázek

a to je prozatim vse, co jsem nafotil....zitra si jdu koupit vetrak....bud tribarevny, nebo nejaky co bude....taky bych uz mohl koupit plexi co? :lol:
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:13, celkem upraveno 1 x.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ta nalepka vypada good :up:
ale kazí to ten předek
HLAVNĚ NEKUPUJ TŘIBAREVNEJ FAN KUP RAČI ZELENEJ!
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Ten predek....s tim jeshte nevim, co poresim a ten tribarevnej bych chtel zkusit, pac to prej vypada good....a kdyz tak bych to dal to Tatkoveho pocitace 8-)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

VrajaFraja píše:Ten predek....s tim jeshte nevim, co poresim a ten tribarevnej bych chtel zkusit, pac to prej vypada good....a kdyz tak bych to dal to Tatkoveho pocitace 8-)
ja se bojim aby z toho pak nebyl kolotoč ten predek bych přestříkal na černo popřípadě udělal stealth mod
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

rikam, kdyz tak to hodim do tatoveho kompu.....
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No myslím, že ani taťka z něj nebude nadšenej, vypadá totiž úplně straně. Kolotoče suxxx!

Ale jinak se to posunulo dopředu pěkně...ty loga jsou parádní, ale řekl bych, že to je řezaný na plotteru, ne?
MILHI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MILHI »

Mno docela pěkná barvička toho loga. Ale především tam máš neskutečnej bordel v kabelech. Jestli nehodláš to okno v bočnici dodatečně přestříkat aby tam nebylo vidět tak ty kabely nějak pořeš ;o)

BTW. tu krávu ("repráček") vedle kompu na první fotce sis vyrobil sám nebo si to někde koupil? :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“