Svetle svisle pruhy vlevo.

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Svetle svisle pruhy vlevo.

Příspěvek od Killer »

Zdravim. Vcera jsem sedel trochu dele (do tmy) u PC a vsiml jsem si, ze na cernem pozadi mam vlevo takove svetle svisle pruhy. Zkousel jsem si hrat s moire a jinymi vecmi v menu a nic.

Problem jsem nakonec vyresil tim, ze jsem si rosvitil a ty pruhy nejsou pri okolnim svetle skoro videt. Nevyhoda byla vyhanet pak ty dve mury co mi tam vlitly.

Nevite nekdo cim to muze byt? Jo a pri restartu tam nejsou, pouze ve Windows. Monitor je to LF Flatron F900B a pocitac ten 2) v podpisu. Hlavne mi nerikejte, ze odchazi grafarna.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

To ti dělá když máš full screen černou barvu?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Kino
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kino »

ja mam tie priehladne pruhy horizontalne a pri otvoreni nejakeho adresara sa mi rozsiri obraz,po zavreni sa zmensi,ale iba trosku
a deje sa to iba ked "vidim" plochu,
ked otvaram zlozky a na pozadi je napr maximalizovane okno Firefoxu tak sa obraz nemeni
obraz sa meni aj ked kliknem na "start" alebo pravy klik mysi,ale iba ked pozadie je cierne,pri inych farbach to nerobi :roll:
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

to Butch: Presne, kdyz mam full screen cernou obrazovku. Jinde to neni tak markantni jako na cernem pozadi.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
Musta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Musta »

Mě se stalo, že mi monitor sjel z podstavce a spadl sklem na stůl.Po zapnutí jsem měl v pravém dolním rohu jiný barevný nádech. Pomohlo to, že jsem monitor vypnul a praštil do něj.Po spuštění bylo vše O.K :)
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Jejda. Teda mlatit do nej je opravdu to posledni reseni :)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“