CREAM MOD

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VrajaFraja »

ty loga jsem vlastnorucne strihal manikurnima nuzkama :lol: ja bydlim v PANELAKU, takze bohuzel zadnou dilnu nemam. A ten reprak jsem si udelal...jen tu bednu jsem si nechal udelat u znameho ve firme, kde ted taky delam...takze parada....ve vnitr to je vystlane molitanem a celkem pekne to hraje
:D
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Ty bydlíš v bytovce a máš takovejhle woofer??

Je docela pěknej ale bál bych se že ho prokopnu když je takhle pod stolem...
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jo no...ale poustim ho jen, kdyz nejsou nasi doma, nebo kdyz jsou podnapilí :lol: a s tim prokopnutim se nebojim, protoze mam nohy na nem...maximalne nekdo jiny a to se zatim jeshte nestalo.......
jinak jsem sedl k tomu predku a prekreslil ho na pocitac....jenze newim, zo s tim....ten panylek uz jsem vyresil a zacal delat, ale nevim co dal... :(
Obrázek
tak pokud by vas neco osvitilo, tak mi prosim napishte
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:16, celkem upraveno 2 x.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

boha jeho :lol:

Další malování. No doufam že to tady nedopadne nakonec jako kousek vedle... :cry:

//ale jinak nic proti, jen mě to napadlo hned jak jsem to viděl
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

To je jen dokumentace, pred upravenim :) pro lepsi predstavu.....jinak uz jsem udelal ten panel.....
takze tady fotka:
Obrázek

vic jich zatim nemam, ale myslim, ze toto postaci
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:17, celkem upraveno 1 x.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

No čudlíky pěkný, ale nesedí mi tam te vypínač. Víc by tam seděl nějakej páčkovej, chromovej... Prostě ne takovejhle "lampičkovej" (co dům dal viď???)

A ještě bych řekl že bys ty fotky nemusel tolik komprimovat. Nebo ti to takhle leze už z foťáhu??? Myslim že 40-50kB na fotku nikoho nezabije. :wink: Možná zabije no... :roll:
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

No fotky mi lezou 1600x1200 ale davam to na 640x480....a je to co dum dal....jenze me se moc nelibi....ale mam ten samy BILY:...ale to by bylo hnusne
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

VrajaFraja píše:No fotky mi lezou 1600x1200 ale davam to na 640x480
Já nemyslel rorlišení, ale stupeň komprimace. Ale jestli to tovíš zmenšuješ v malování tak to si bohužel nevybereš...
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Ja to delam pres ACDSEE tak tam to nastavit jde....tak ja tam zkusim na nejakou fotku dat mensi komprimaci...a uvidi se
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

ta loga vypadaji mazane, ale jinak je ta case trochu 'chuda' :?
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

mne sa to celkom paci, ziadny extrem, to logo je v pohode.
len mi tu nieco nesedi, s tymi mechanikami,budes ich striekat?
lebo takto tam uplne nepasuju...
taky decentny modik

a skus tam pichnut viac chromovej farby,ako mas tie cudliky,aby ti to spravilo nejaky prechod medzi tou ciernou a kriklavou zelenou. nejake olemovanie case,alebo strieknutie rohov. neviem,moj nazor.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já bych zase místo té chromové dal černou, když už to je kombinace černý a zelený, tak komplet, ne? Jinak tenhle přístup se mi líbí, ukážeš obrázek, jak bys to chtěl a druhej den už hotovou úpravdu, to je dobrý (narozdíl od někoho). A neuvažoval jsi o 120mm fanu dolů, místo toho ovládacího panelu?
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

celkove s emi to libi jen ten jasne zelenej celnipanel bych nemusel..radsi celej cernej..vcetne mechanik..a dolu jak psal Stoobi dat 120mm fan treba se zelenou vrtuli..;)
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

Me se ten predek zdalky celkem libi, pride mi ze ani nepotrebuje dodelavat ty mechaniky..
Vpodstate jenom dodelat tu bocnici, tzn koupit drat, vykuchat ho a pouzit buzirku na okraje toho plechu a asi udelat neco s kabelama..

BTW esli je to logo skutecne UV reaktiv tak by bylo celkem pekny dat si treba 10cm katodu nekam na spodni stranu toho stolu aby ti ten prostor decentne osvetlovala a to logo ti krasne svitilo do tmy :) (nebo tam dat UV ledku, levnejsi a svuj ucel taky splni)
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

No, takze co se tyce chromu, tak jsem v praci nasel v hromade smeti na vyhazov takove uchytky :
Obrázek

a bez blesku:
Obrázek
takze co vy na to? jeshte to tam nemam prisroubovane, ale celkem se mi to tam libi
a s tim fanem jsem nad nim premyslel, ale vubec nemam predstavu, jak to udelam.....a co se tyce bocnice,neni plexi...musim se pro nej vydat.... :) a uz mam koupeny ten FAN....tak mi teda posurte, jestli je to "kolotoc"

Obrázek
v noci
Obrázek
a jeshte jednou detail v noci
Obrázek

z vrchu
Obrázek
tak a to bylo vse....jeshte mam v planu bednu ze vnitr striknout nejakou barvickou...nejlepe asi zelenou ze? napr. tou UV,co ma Xan v Toxic modu....co rikate? a samozrejme UV k tomu...a taky bych chtel nejakym plechem, mozna hlinikem (stribrnym, anebo cernym?) zadelat ty machaniky
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne čtv 26. led 2006, 14:37, celkem upraveno 2 x.
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

muj nazor : ten fan vysroubuj, vem si ho do ruky a pak ho prohod voknem....
pokud ho tam das takhle tak to tim totalne po***.. peknej by byl zelenej UV ale aby mel zelenou jenom vnitrni cast. Ta vnejsi kostra nee.. to by imho sedlo mnohem vic..
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

jasne ze ten vetrak tak tam nebude....chtel bych ho dat do prostred toho plexi, co tam bude, at je pekne ve stredu bedny....a jen tak zkousim barvy...toto tam opravdu neni moc dobre.........a o tom zelenem UV jsem taky premyslel, jenze bych musel tu kostru asi strikat.....zatim jsem zarny takovy nevidel :(
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

VrajaFraja píše:a o tom zelenem UV jsem taky premyslel, jenze bych musel tu kostru asi strikat....(
To není zas takový problém, ne? Ale je to pěkný, líbí se mi to... Jen ten předek... Co zkusit stealth mechaniky?
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

toho predku se trochu bojim, protoze jak to jednou po*eru, tak se na to budu divat do te doby, nez nasetrim na novou, popr neco neudelam s touto...
btw. ty mechaniky asi strikat budu.....
2Stoobi: a co tak udelat ten panel cerny a cudly fiknout UV zelenou??? nebo jen zelenou?
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

NazQul píše:muj nazor : ten fan vysroubuj, vem si ho do ruky a pak ho prohod voknem....
pokud ho tam das takhle tak to tim totalne po***.. peknej by byl zelenej UV ale aby mel zelenou jenom vnitrni cast. Ta vnejsi kostra nee.. to by imho sedlo mnohem vic..
suhlas ten uv zelenej by byl rulezni ale nedaval bych ho do bočnice tam je imho naprd (mel sem ho tam taky)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“