CREAM MOD
Moderátor: L4mka
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jo no...ale poustim ho jen, kdyz nejsou nasi doma, nebo kdyz jsou podnapilí
a s tim prokopnutim se nebojim, protoze mam nohy na nem...maximalne nekdo jiny a to se zatim jeshte nestalo.......
jinak jsem sedl k tomu predku a prekreslil ho na pocitac....jenze newim, zo s tim....ten panylek uz jsem vyresil a zacal delat, ale nevim co dal...

tak pokud by vas neco osvitilo, tak mi prosim napishte
jinak jsem sedl k tomu predku a prekreslil ho na pocitac....jenze newim, zo s tim....ten panylek uz jsem vyresil a zacal delat, ale nevim co dal...
tak pokud by vas neco osvitilo, tak mi prosim napishte
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:16, celkem upraveno 2 x.
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
To je jen dokumentace, pred upravenim
pro lepsi predstavu.....jinak uz jsem udelal ten panel.....
takze tady fotka:

vic jich zatim nemam, ale myslim, ze toto postaci
takze tady fotka:
vic jich zatim nemam, ale myslim, ze toto postaci
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne pon 23. led 2006, 21:17, celkem upraveno 1 x.
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No čudlíky pěkný, ale nesedí mi tam te vypínač. Víc by tam seděl nějakej páčkovej, chromovej... Prostě ne takovejhle "lampičkovej" (co dům dal viď???)
A ještě bych řekl že bys ty fotky nemusel tolik komprimovat. Nebo ti to takhle leze už z foťáhu??? Myslim že 40-50kB na fotku nikoho nezabije.
Možná zabije no... 
A ještě bych řekl že bys ty fotky nemusel tolik komprimovat. Nebo ti to takhle leze už z foťáhu??? Myslim že 40-50kB na fotku nikoho nezabije.
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

- dzungales
- Začátečník

mne sa to celkom paci, ziadny extrem, to logo je v pohode.
len mi tu nieco nesedi, s tymi mechanikami,budes ich striekat?
lebo takto tam uplne nepasuju...
taky decentny modik
a skus tam pichnut viac chromovej farby,ako mas tie cudliky,aby ti to spravilo nejaky prechod medzi tou ciernou a kriklavou zelenou. nejake olemovanie case,alebo strieknutie rohov. neviem,moj nazor.
len mi tu nieco nesedi, s tymi mechanikami,budes ich striekat?
lebo takto tam uplne nepasuju...
taky decentny modik
a skus tam pichnut viac chromovej farby,ako mas tie cudliky,aby ti to spravilo nejaky prechod medzi tou ciernou a kriklavou zelenou. nejake olemovanie case,alebo strieknutie rohov. neviem,moj nazor.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Huggi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- NazQul
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Me se ten predek zdalky celkem libi, pride mi ze ani nepotrebuje dodelavat ty mechaniky..
Vpodstate jenom dodelat tu bocnici, tzn koupit drat, vykuchat ho a pouzit buzirku na okraje toho plechu a asi udelat neco s kabelama..
BTW esli je to logo skutecne UV reaktiv tak by bylo celkem pekny dat si treba 10cm katodu nekam na spodni stranu toho stolu aby ti ten prostor decentne osvetlovala a to logo ti krasne svitilo do tmy
(nebo tam dat UV ledku, levnejsi a svuj ucel taky splni)
Vpodstate jenom dodelat tu bocnici, tzn koupit drat, vykuchat ho a pouzit buzirku na okraje toho plechu a asi udelat neco s kabelama..
BTW esli je to logo skutecne UV reaktiv tak by bylo celkem pekny dat si treba 10cm katodu nekam na spodni stranu toho stolu aby ti ten prostor decentne osvetlovala a to logo ti krasne svitilo do tmy
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need 
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No, takze co se tyce chromu, tak jsem v praci nasel v hromade smeti na vyhazov takove uchytky :

a bez blesku:

takze co vy na to? jeshte to tam nemam prisroubovane, ale celkem se mi to tam libi
a s tim fanem jsem nad nim premyslel, ale vubec nemam predstavu, jak to udelam.....a co se tyce bocnice,neni plexi...musim se pro nej vydat....
a uz mam koupeny ten FAN....tak mi teda posurte, jestli je to "kolotoc"

v noci

a jeshte jednou detail v noci

z vrchu

tak a to bylo vse....jeshte mam v planu bednu ze vnitr striknout nejakou barvickou...nejlepe asi zelenou ze? napr. tou UV,co ma Xan v Toxic modu....co rikate? a samozrejme UV k tomu...a taky bych chtel nejakym plechem, mozna hlinikem (stribrnym, anebo cernym?) zadelat ty machaniky
a bez blesku:
takze co vy na to? jeshte to tam nemam prisroubovane, ale celkem se mi to tam libi
a s tim fanem jsem nad nim premyslel, ale vubec nemam predstavu, jak to udelam.....a co se tyce bocnice,neni plexi...musim se pro nej vydat....
v noci
a jeshte jednou detail v noci
z vrchu
tak a to bylo vse....jeshte mam v planu bednu ze vnitr striknout nejakou barvickou...nejlepe asi zelenou ze? napr. tou UV,co ma Xan v Toxic modu....co rikate? a samozrejme UV k tomu...a taky bych chtel nejakym plechem, mozna hlinikem (stribrnym, anebo cernym?) zadelat ty machaniky
Naposledy upravil(a) VrajaFraja dne čtv 26. led 2006, 14:37, celkem upraveno 2 x.
- NazQul
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
muj nazor : ten fan vysroubuj, vem si ho do ruky a pak ho prohod voknem....
pokud ho tam das takhle tak to tim totalne po***.. peknej by byl zelenej UV ale aby mel zelenou jenom vnitrni cast. Ta vnejsi kostra nee.. to by imho sedlo mnohem vic..
pokud ho tam das takhle tak to tim totalne po***.. peknej by byl zelenej UV ale aby mel zelenou jenom vnitrni cast. Ta vnejsi kostra nee.. to by imho sedlo mnohem vic..
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need 
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jasne ze ten vetrak tak tam nebude....chtel bych ho dat do prostred toho plexi, co tam bude, at je pekne ve stredu bedny....a jen tak zkousim barvy...toto tam opravdu neni moc dobre.........a o tom zelenem UV jsem taky premyslel, jenze bych musel tu kostru asi strikat.....zatim jsem zarny takovy nevidel 
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- VrajaFraja
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
suhlas ten uv zelenej by byl rulezni ale nedaval bych ho do bočnice tam je imho naprd (mel sem ho tam taky)NazQul píše:muj nazor : ten fan vysroubuj, vem si ho do ruky a pak ho prohod voknem....