V TV je okno prehrávaného DVD čierne.

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Houmerco
Nováček
Nováček

V TV je okno prehrávaného DVD čierne.

Příspěvek od Houmerco »

Hladal som, ale nedarilo sa mi, a tak prosim o pomoc.
Na monitore bezi v okne film z DVD, a v TV je to okno cierne.
Codek-packy som menil uz asi vsetky co existuju. :(
S ATInou stacilo vypnut Fast Write a hned to slapalo. (a to pri skoro akychkolvek codecoch)
Ak to tu niekde je tak mi to prosim ukazte, a mozte to lock, alebo zmazat.
Ď.
Barton 2500@3400/1GB/5900XT@490-900/Hitachi160+WD20/3x voda Galaxi
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

musis zapnout klonovani v nastavenich ovladacich :roll:
Manji
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Manji »

No tak pri nVidiach pomáha použiť iné drivery alebo nastaviť kartu ako Clone alebo dual View. Ak nepomôžu módy tak zeň ovládač.
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

nebo muzes pouzit TVTOOL :roll:
Houmerco
Nováček
Nováček

Příspěvek od Houmerco »

Nie som si isty, ci ste ma dobre pochopili ?
,,klonovani, Clone alebo dual View" uz mi asi velmi nepomoze. Ja mam obraz v TV super, len okno pehravaneho filmu je v telke cierne, a na PC v nom bezi film.
Manji
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Manji »

Houmerco píše:Nie som si isty, ci ste ma dobre pochopili ?
,,klonovani, Clone alebo dual View" uz mi asi velmi nepomoze. Ja mam obraz v TV super, len okno pehravaneho filmu je v telke cierne, a na PC v nom bezi film.
Ja som ťa pochopil správne lebo toto robí aj FX5200 s 56.55 forceware trebalo tam dať 56.56 alebo nejaký 4x.xx ovládač keď nepomohlo clone alebo dual view

EDIT: Aký program používaš na prehrávanie videa?
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

dlouho jsem to nedelal, ale zkus nastavit v ovladacich prekrivani videa na sekundarni, melo by to byt ono :roll:
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Jo to me delalo taky ze misto videa byla cerna obrazovka, ale inac to slo. Skus nainstalovat ForceWare 70, tam to nebylo tak dodrbane
Houmerco
Nováček
Nováček

Příspěvek od Houmerco »

Ovl. mam teraz ,,7", presnejsie FW 77.76 official beta. Prehravam to v Power DVD, BSplayer,WinDVD (tusim 4), a este aj v inych, ale to je asi jedno. Furt to slape len na monitore. :(
Allatutti píše:dlouho jsem to nedelal, ale zkus nastavit v ovladacich prekrivani videa na sekundarni, melo by to byt ono :roll:
Neviem to najst. :oops:
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

Ty vole co resis dej klonovani ale na prvni misto dej TV a na Druhy dej Monitor a jde to!! Nebo nastav jenom monitor! :lol: dej mi link a poslu ti obrazek
Naposledy upravil(a) pestra dne stř 3. srp 2005, 11:47, celkem upraveno 1 x.
Manji
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Manji »

Houmerco píše:Ovl. mam teraz ,,7", presnejsie FW 77.76 official beta. Prehravam to v Power DVD, BSplayer,WinDVD (tusim 4), a este aj v inych, ale to je asi jedno. Furt to slape len na monitore. :(
Allatutti píše:dlouho jsem to nedelal, ale zkus nastavit v ovladacich prekrivani videa na sekundarni, melo by to byt ono :roll:
Neviem to najst. :oops:
A Media player tam maš akú verziu?
Alien--forever
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alien--forever »

testni nastavit TV jako primární zobrazovací zařízení :wink:
mě to pomohlo :)
už není :(
ciapka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ciapka »

no tak ako pisal ten nadomnou prehod si ako primarnu obrazovku televizor(vtedy budes mat cierne okno na monitore ale s tym nenarobis nic) a potom si to prehod
CPU Athlon64 3000+ (winchester) 1800@2208MHz + Zalman CNPS7000B-CU Led + Arctic Silver 5 (Idle:35°C|Burn:45°C) MB ASUS A8N-SLI Deluxe + Zalman ZM-NB47J RAM 2048MB (2x1024MB) Kingston CL3,4,4,8-2T Dual GPU XFX GeForce 6600GT (500/1000@580/1250) + Zalman VF700-CU (Idle:51°C|Burn:72°C) HDD Western Digital 640GB AAKS DVD-RW LG SuperMulti GSA-4163B Black Sound on board PSU Corsair HX620 Mouse Razer DiamondBack Chameleon System MS WindowsXP Professional
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

Můžeš si nastavit překrytí videa v nastavení karty. A nebo pak stačí zapnout NV keystone, ale překrytí videa je imho lepší, protože pak budeš moc dělat na PC, zatímco na TV pojede film.
Houmerco
Nováček
Nováček

Příspěvek od Houmerco »

Funguje to az po tom, co poprepinam ,,Full screen video controls". :? :) Ziadne ine prepnutie nastavenia nedostane obraz filmu do okna DVD na TV. (aspon mne) Pritom ani jeden obraz nie je full screen, (na oboch obrazovkach je okno) ale full sa potom prepnut da kde chcem. Trochu divne, ale facha to. :? Asi je to ovladacmi.
Tak Ď.
pls LOCK
Manji
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Manji »

Jaitni píše:Můžeš si nastavit překrytí videa v nastavení karty. A nebo pak stačí zapnout NV keystone, ale překrytí videa je imho lepší, protože pak budeš moc dělat na PC, zatímco na TV pojede film.
To je blbina . Ja ešte keď som mal nVidiu tak som žiadny NV Keystone nenastavoval . Funguje to aj bez toho a tiež som mohol pozerať TV a zároveň surfovať atď... Pri nVidii GeForce 4 MX 440 som musel mať 56.55 a nainštalovaný Media Player 9 (verzia 2988) pretože v XP SP1 je 8.1 a WMP9 preinštaluje asi aj nejaké video kodeky.

EDIT: preto som sa pýtal na ten WMP , lebo od toho sa odvíja to že ostatné programy to asi tiež nebudú prehrávať.
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

Manji píše:
Jaitni píše:Můžeš si nastavit překrytí videa v nastavení karty. A nebo pak stačí zapnout NV keystone, ale překrytí videa je imho lepší, protože pak budeš moc dělat na PC, zatímco na TV pojede film.
To je blbina . Ja ešte keď som mal nVidiu tak som žiadny NV Keystone nenastavoval . Funguje to aj bez toho a tiež som mohol pozerať TV a zároveň surfovať atď... Pri nVidii GeForce 4 MX 440 som musel mať 56.55 a nainštalovaný Media Player 9 (verzia 2988) pretože v XP SP1 je 8.1 a WMP9 preinštaluje asi aj nejaké video kodeky.
Přečti si to eště jednou... dokonce sem to i zvýraznil :roll:
Manji
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Manji »

Jaitni píše:
Manji píše: To je blbina . Ja ešte keď som mal nVidiu tak som žiadny NV Keystone nenastavoval . Funguje to aj bez toho a tiež som mohol pozerať TV a zároveň surfovať atď... Pri nVidii GeForce 4 MX 440 som musel mať 56.55 a nainštalovaný Media Player 9 (verzia 2988) pretože v XP SP1 je 8.1 a WMP9 preinštaluje asi aj nejaké video kodeky.
Přečti si to eště jednou... dokonce sem to i zvýraznil :roll:
Aké prekrívanie videa ??? Všetko čo som musel nastaviť je DUAL VIEW
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“