Outlook migrace z 2K na 2003

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
MaxMad
Nováček
Nováček

Outlook migrace z 2K na 2003

Příspěvek od MaxMad »

Při přeinstalaci PC (formát disku) dojde k záloze PST souboru z Outlooku 2000. Po instalaci WIN a Off 2003 nakonfiguruji Outlook2003, on si vytvoří PST soubor a já jej nahradím původním PST z Outlook 2000. Nejsou k dispozici kontakty. Poradíte někdo postup, jak migrovat kontakty? Stejný postup fungoval bez problémů při migraci Outlook 97 -> Outlook 2000. Už jsem pátral leckde, Microsoft zarytě mlčí. Podpora není pro OEM produkty...

Díky, MaxMad.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

kontakty jsou v PSTcku, a ty se zobrazi uplne stejne jako v OL2000, nechapu, v cem mas problem :?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
MaxMad
Nováček
Nováček

Příspěvek od MaxMad »

Ano, kontakty se tváří, že jsou v pořádku. ALE. Když dám nový email a klepnu na KOMU, nic se nezobrazí. A když v Outlooku stisknu tlačítko ADRESÁŘ (nahoře vpravo), je tento prázdný. Toť ten problém :sad:
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

tak to ale nejsou kontakty, ale adresni kniha (personal address book), tedy soubor s priponou PAB.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
pupek
Nováček
Nováček

Re: Outlook migrace z 2K na 2003

Příspěvek od pupek »

MaxMad píše:Při přeinstalaci PC (formát disku) dojde k záloze PST souboru z Outlooku 2000. Po instalaci WIN a Off 2003 nakonfiguruji Outlook2003, on si vytvoří PST soubor a já jej nahradím původním PST z Outlook 2000. Nejsou k dispozici kontakty. Poradíte někdo postup, jak migrovat kontakty? Stejný postup fungoval bez problémů při migraci Outlook 97 -> Outlook 2000. Už jsem pátral leckde, Microsoft zarytě mlčí. Podpora není pro OEM produkty...

Díky, MaxMad.
Zkus si vytvorit kontakt v kontaktech outlooku. Pak se podivej do adresare. Mel by se nove vytvořený kontakt objevit. Pokud to bude ok zkopiruj stare kontakty do slozky outloku kde jsi vytvarel novy kontakt a melo by to byt ok. Blbe se to popisuje, ale snad ti to pomuze.
MaxMad
Nováček
Nováček

Příspěvek od MaxMad »

Hele, Dony, a kde jej najdu? Dal jsem hledat *.pab a nikde není...
Briketa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Briketa »

Nenahrazuj soubor *.pst z Outlooku 2003 tim z Outlooku 2000. Nech ten soubor O2000 naimportovat. Muzes dokonce naimportovat jenom ty kontakty.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

co radi briketa je dobre, OL 2003 ma novy (asi lepsi :) ) format ukladani dat.
ad PAB soubor, mel si ty adresy ve slozce kontaktu "personalni slozky", nebo v adresni knize?
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Pokud jsou kontakty v pst (v outlooku je vidíš v kontaktech), tak stačí zatrhnout "zobrazit složku jako adresář" v nastavení outlooka a oni se automaticky hodí jako adresy do adresáře, do větve osoblé složky.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“