Problém se signálem v TV KARTE????
- ryandunn
- Začátečník
Problém se signálem v TV KARTE????
potreboval bych pomoct s tv kartou typu Fly Video 2000 od LifeView a mam potíže se signálem, používám kabelovku cca 15m prodluzovaciho kabliku.kabelovka jde prvni do rozbočky ktera se pak rozdeluje do televize -tam je signal supr, a pak se rozdeluje do tv-karty kam vede asi cca 8 m -signál je hroznej -jde mi polovina programu a jeste s hodne spatnou kvalit. V čem muže být problem??? zkousel jsem vsechno vymenit -bezvysledne. myslite ze by mohlo neco rusit v pocítači??? nebo cim by se dal vylepsit signal??? napiste svoje poznatky či nějakou dobrou radu...dik všem
- Dony
- Středně pokročilý
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
zkus prenest pocitac k televizi a vrazit tam kabel z ni, podle kvality prijmu zjistis, jestli je to v karte (spatny prijem), nebo v kabelu (dobry prijem jako na televizi)
Tak tohle se zkouší na tv kartě funkcí TimeShifting. nebude to ale jeho problém. Potřebuje alternativní ovladače: FLY2000, ATV2000.
Tak tohle se zkouší na tv kartě funkcí TimeShifting. nebude to ale jeho problém. Potřebuje alternativní ovladače: FLY2000, ATV2000.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- Dony
- Středně pokročilý
timeshiftingem se kvalita signalu vyzkouset moc neda http://en.wikipedia.org/wiki/Timeshift , myslel jsem tim porovnani urovne signalu (ruzna mista pripojeni, jeden tuner) a citlivosti tuneru (stejny zdroj signalu, dva ruzne tunery)
2 Patton: netahej na svetlo thready, do kterych uz rok nikdo neprispival...
2 Patton: netahej na svetlo thready, do kterych uz rok nikdo neprispival...
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... Windows Vista je tady, řekněte "WTF"