Jak mi pojede Doom 3?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Me sel dum 3 (teda bez vyhlazovani) na plny detaily 1280x1024 s Leadtek PX6600 TD (coz je karta za polovicni cenu). Ale Doom III se mi fakt neijak moc nelibi - furt to samy prostredi tu a tam nejakej ftipek - nic moc nejlepsi FPS posl. doby co sem hral je Half 2.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Kynio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kynio »

Doom 3 je krutej..ale nehral sem to protoze se u toho silene bojim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale ted s tou novou grafikou to dohraju do konce uz jen kvuli tem detailum=))
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Já sem se bál, tak sem to raději ani nespustil. Stejně ty cdčka sem už stratil :x Jinak co sem slyšel tak prý sux :?

// EDIT: // Jo vlastně viděl sem to jednou u bratrance a nelíbilo se mi to :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“