AOC HT751

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
de_ny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

AOC HT751

Příspěvek od de_ny »

Cafte vsetci, pred tyzdnom som si kupil novy monitor, AOC HT751 Flatron. Od zaciatku je vsak jeho obraz velmi divoky, vsimol som si to hlavne na texte. Zlava cely obraz uteka dolu, cca v strede je to OK, ale dalej napravo zase obraz uteka dolu. Cele je to akokeby hore kopcom :)
Podobna situacia bola zlava i zprava, obraz bol zuzeny, ale to som vyriesil zvysenim hodnoty Pincuchion v OSD nastaveni monitoru.... na zuzenie/rozsirenie zhora a zdola vsak nie je v nastaveniach ziadna moznost :(
A niekedy sa este znicoho nic trosku rozmaze obraz.
1) Preto sa pytam, mam to ist reklamovat?
2) Predavac mi povedal, ze AOC ma taku zaruku, ze do 3 dni od reklamacie mi bud daju novy monitor alebo ho stihnu opravit :) Je to pravda? :)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

5 dni
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
de_ny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od de_ny »

hmm...mne povedal 3 dni :) ok to je teraz jedno ale mam ho dat reklamovat? Nie ze tam pridem a on mi povie, ze je to normalne od toho monitora :lol:
Nechce sa mi totiz trepat monitor v aute cca 5 km :)
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

de_ny píše:hmm...mne povedal 3 dni :) ok to je teraz jedno ale mam ho dat reklamovat? Nie ze tam pridem a on mi povie, ze je to normalne od toho monitora :lol:
Nechce sa mi totiz trepat monitor v aute cca 5 km :)
Mno to co popisujes nieje normalne ani v nocnej more tak to utekaj reklamovat ... alebo ak si tak rpedstavujes novy monitor tak prosim ja som dnes kupil HANSOL 920D a obraz ma uplne vynikajuci .. DYNA FLAT obrazovka 19 palcov .. super a to co popisujes sa mi neprejavuje tak utekaj reklamovat
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
de_ny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od de_ny »

hh ok ... zajtra s tym letim do shopiku :)
a btw, tieto monitory su vadne asi vsetky...cital som diskuziu o monitore HT731 na czechcomputer.cz a dost ludi tam pise ten isty problem, ako mam i ja...snad ta reklamacia vyjde :)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“