Ahoj,
mam Nero 6 Ultra Edition - 6.3.1.10
Když chci kopirovat (vypalene) DVD na nové DVD, tak mi to ukáže hlášku:
"There is not enough space to burn this compilation onto this disc. Pleas insert another disk that provides more space.. /
Disk required for the compilation" DVD+R/RW; DVD-R/RW; DVD+R9 Double Layer /
Disk type in the recorder: DVD-R¨"
Takže on chce DVD-R a když ho tam dám, tak se mu zdá malý...
Nevíte, prosím, někdo co s tím? .. Nechce se mi to pořád pálit přes "meziuložení" na disk..
díky moc
Kamil
Nero 6 - problem pri kopirovani DVD z mechaniky na mechaniku
- Kamil
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Kamil
- Nováček

-
Správně vybraný mechaniky mám.. A v Neru jsem jen našel políčko pro zaškrtnutí "quick copy".. Můžeš mi, prosím, poradit, kde ještě to můžu nsatavit?
Na jiný diskuzi jsem dostal radu si stahnout novou verzi Nera. Tak dneska vecer uvidim, jestli to pomuze..
diky moc
Kamil
Na jiný diskuzi jsem dostal radu si stahnout novou verzi Nera. Tak dneska vecer uvidim, jestli to pomuze..
diky moc
Kamil
AMD Sempron 2400+ ;512 RAM; Asus Radeon 9200SE; DVD-ROM Toshiba SD-M1912; DVD-RW Nec ND-3500AG
- Kamil
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- husky
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nevím,jestli někdo dokáže poradit.Pořídil sem si druhou mech. LiteOn SOHW-1673, takže na sek.IDE kanalu jsou dvě stejné-jako master a slave, obě v modu UDMA 4.Myslel jsem budu moci rychle kopírovat DVD on the fly(aspoň 8x), bohužel vypal.jede jen asi 1,4x v Alcoholu a v Neru ještě pomaleji.
Podobná situace nastane při vypal. ISO souboru s použitím "vice recordérů".Verze Nero 6.6.0.12, alcohol 1.9.5.3105, obě mech. stejný FW JSOB upravený Omnipatcherem na rychlost čtení 16x.Uvítám jakoukoliv radu. Ještě jsem jako o druhé mech. uvažoval o NEC-3540A, nakonec jsem si řekl, že dvě stejné mech. se lépe snesou, teď nevím, zda to nebyla chyba. HW Barthon @3200+, 512 MB RAM,KT-6Delta FISR,HDD Seagate 80MB+160MB, primary IDE
Díky
Podobná situace nastane při vypal. ISO souboru s použitím "vice recordérů".Verze Nero 6.6.0.12, alcohol 1.9.5.3105, obě mech. stejný FW JSOB upravený Omnipatcherem na rychlost čtení 16x.Uvítám jakoukoliv radu. Ještě jsem jako o druhé mech. uvažoval o NEC-3540A, nakonec jsem si řekl, že dvě stejné mech. se lépe snesou, teď nevím, zda to nebyla chyba. HW Barthon @3200+, 512 MB RAM,KT-6Delta FISR,HDD Seagate 80MB+160MB, primary IDE
Díky