Potřebuji mazat NTFS data v dosu, poradte program!!!

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Potřebuji mazat NTFS data v dosu, poradte program!!!

Příspěvek od kaimaster »

Nejde mi smazat adresar se souborama, nic nepomaha krom toho ze sem nezkousel to smaznout v dosu. Doufam ze nebudu muset formatovat, popr. fdiskovat :(
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebuji mazat NTFS data v dosu, poradte program!!!

Příspěvek od Dzin »

kaimaster píše:Nejde mi smazat adresar se souborama, nic nepomaha krom toho ze sem nezkousel to smaznout v dosu. Doufam ze nebudu muset formatovat, popr. fdiskovat :(
A co to je za adresář? Vadi nejak? Jak je velký?....nouzák si zkoušel?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Co znamena "nejde smazat"? Co ti to hlasi?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Uz mi nejde smazat ani v dosu pomoci botovaciho ntfs cejda. Adresar je to Ultima Online. Takze to vypada na format:(
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

kaimaster píše:Uz mi nejde smazat ani v dosu pomoci botovaciho ntfs cejda. Adresar je to Ultima Online. Takze to vypada na format:(
Odkdy tam ten adresář je? Jak si ho mazal? Více info by neškodilo.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

No adresar se jmenuje Ultima Online, od hry kerou sem neodinstaloval a pak sem znova isntaloval system. Je tam od 6 cervence. Jeste pod nim je jeden adresar v kerym nic neni a nejde do nej vlizt. Ani smazat nejde. Sou tam jeste ruzny soubory. TAky nejdou smazat(odepren pristup), a kdyz je chci editovat tak to napise ze neexistuje. Zkousel sem kilera, i ruzny programky(ntfs dos write) ale nic nepomaha ani defragment a checkdisc.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

kdyz ti to pise "odepren pristup" a pri pokusu o editaci "soubor neexistuje", tak mas odebrana pristupova prava k souboru, zase si je pridej a je to...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Dony píše:kdyz ti to pise "odepren pristup" a pri pokusu o editaci "soubor neexistuje", tak mas odebrana pristupova prava k souboru, zase si je pridej a je to...
a jak?
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jaky mas system? W2K, XP Pro, nebo Home?
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Pro
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pak staci kliknout pravym tlacitkem na soubor (slozku), vybrat vlastnosti, zalozka zabezpeceni (nejspis to bude psat neco o tom, ze nemas prava...), tlacitko upresnit, zalozka vlastnik (tam zkontroluj, jestli si vlastnik, pokud ne, vyber svoje jmeno, zaskrtni "nahradit vlastnika v podrizenych kontejnerech..." a pouzit, pak znovu v zalozce zabezpeceni klikni na pridat..., vyber svoje jmeno a v opravneni zaskrtni uplne rizeni, pripadne jeste v upresnit, zalozka opravneni zaskrtnout "nahradit polozky opravneni ve vsech podrizenych objektech..." a pouzit

pak uz by ti to melo jit bez problemu smazat
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

no takze v nabice nemam vubec zabezpeceni.
Leda ze by to bylo tim ze sem predtim mel full update windowsi a tedka mam zaklad z cejda bez aktualizace
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Díky moc, tak uz mi to jde :) ale muzu rict ze to byla fuska, celkem dost slozitý. Vsechno se mi podarilo smazat. Jeste jednou diky.
shadow Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shadow Walker »

Prosim nevite kde se da nastavit to zabezpeceni jelikoz ja kdyz kliknu pravym tak tam mam pouze sdileni a zalozka zabezpeceni tam neni.
[M@s|ers]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od [M@s|ers] »

skus to niejyk zmazat v registry
Hacked"""""""""""""""""Hacker""""""""""""""Hackers
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“