Po bouřce nejde síťovka

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Foxmen
Nováček
Nováček

Po bouřce nejde síťovka

Příspěvek od Foxmen »

Zdravím,
mám takový problém. Při bouřce mi odešla síťová karta (bránila v rozjezdu PC). Koupil jsem tedy novou, síťovka se tváří že vše funguje tak jak má, ale nefujnguje ani ping na Router. Zkoušel jsem to z jiného PC a tam funguje vše tak jak má. Myslel jsem, že se stala chyba ve Windows tak jsem ho komplet přeinstaloval a taky nic. Je možné aby při zničení síťovky odešel i "jižní bridg". Co si o tom myslíte? Už jsem zoufalý, strávil jsem nad tím už tři dny a stále mě nic nenapadá... :cry:
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

zkousel jsi vymenit kabel? tu sitovku zkus i v jinem pci slotu.
Foxmen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Foxmen »

Zkoušel. jsem jiné kabely i jiné sloty. jen bylo zajímavé když jsem tam hodil jinou síťovku která má max 10Mbit tak to trochu jelo, jen se PC často bloknul jak zpracovával data. Ono totiž cca co minutu přišlo (nevím proč) třeba milion paketů...
pepa.02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepa.02 »

co to je "jižní bridg" ?
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

pepa.02 píše:co to je "jižní bridg" ?
to je to samý jako "south most" :-D
Foxmen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Foxmen »

Chyba odstraněna. Při té zmíněné bouřce šla k pánu nejen síťová karta ale i zvukovka. Ta se pak z neznámého důvodu začala srát do práce síťovky. Dobře jí tak, ale byla to (pro mě) dobrá zvukovka. SBLive...Děkuji všem.
mbaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mbaz »

Mne sietovka odchadzala pri burke skoro pravidelne, islo o zosietovanie dvoch domov cez BNC. Raz mi po jednej burke nenabehlo PC, zasa koli sietovke, tak som ju vyhodil.....
Momentalne mam WIFI 54Mb so zdielanym netom a 5 klientov, zatial to slape bez chyby....
Mac mini 2012 Late, monitor DELL 24
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“