Žádost o smazání accountu

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Zamčeno
Likedi
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Žádost o smazání accountu

Příspěvek od Likedi »

Po několika problémech, vytvořených uživatelem Kemou, jsem dostal červenou kartu, za to, že jemu nechodil počítač, který mě chodil. On nakonec zjistil, čím to je a odmítl problémy, které vytvořil dát do pořádku. Administrátor Wilík mi odmítl červenou kartu odebrat, přestože je již vše v pořádku a na základě SZ komunikace s ním jsem se rozhodl odejít z tohoto fóra a nechat si smazat acc. On mi žádost o smazání accountu odmítl, že prý kdybych se ještě chtěl vrátit. NE, opravdu nemám důvod se vracet na místo, kterému šéfují lidé jako Wilík.
Proto teď oficiálně žádám o smazání mého accountu. Opravdu nemám důvod toto fórum ještě navštěvovat.
Sbohem a doufám, že se najde alespoň jeden rozumný administrátor, který mi ten account smaže.
kemo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Žádost o smazání accountu

Příspěvek od kemo »

Likedi píše:Po několika problémech, vytvořených uživatelem Kemou, ten
wtf? ja o nicem takovym nefim...lol
Naposledy upravil(a) kemo dne úte 26. črc 2005, 14:40, celkem upraveno 1 x.
to uz je hodně špatny když tě ženská ždíme tak že chceš bejt veverka....
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

rozumný administrátor? rozumný moderátor? rozumný uživatel? tady si fakt na špatnym fóru :twisted:
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Pote co uzivatel Likedi nekolikrat porusil uzavrenou dohodu na vyrovnani mezi nim a uzivatel Kema - z duvodu jako posta neustale ztraci moje zasilky, banka je daleko, nemam cas, atp. a mesic se vubec nic nedelo, dostal Likedi cervenou kartu za podvod v bazaru. Pote kontroval tim, ze vlastne nema penize (slo o castku 800,-) a ze mu cervena karta nevadi. Kdyz po par dnech neuspel se zadosti o zruseni karty u jineho administratora, tak zadal smazani uctu, ktere bylo zamitnuto, aby pri pripadnem "navratu" bylo jasno o koho jde...

Celou zalezitost znovu projedname se vsemi administratory, aby bylo definitivne jasno. Do konecneho verdiktu, lock.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2Likedi:
Ani já nevidim jediný důvod, proč tvuj učet mazat - pokud nadále nechceš forum navštevovat, nikdo ti nebrání, ale tve posty zde zustanou pod tvym nickem, neni treba je anonymizovat.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Zamčeno

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“