Zdravim,
mam jeden maly <=> velky problem. Jde o to, ze po reinstalaci Win XP se mi z repraku nelinou vyvazene zvuky , ale zvuky se strasnou ozvenou..Zkousel jsem znovu reinstalovat s opetovnou instalaci zvukovych jak kodeku tak ovladacu. Bezuspesne. Pohraval jsem si s ekvalizerem jak u Winampu tak u WMPlayeru. Taktez bezuspesne.
Nevite co by s tim mohlo byt? Je tam nejaka integrova zvukovka Realtek AC 97 na VIA KT400..
Budu vdecny za kazdy navod/napad/pomoc...
Zvuk
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- 3THNO
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zvuk
| Asus A8R-MVP | Sapphire Radeon x1950 Pro 256MB | Opteron 144 1800@2000 | Win XP SP2 | RAM 1GB Kigston | 2x HDD IDE | Seasonic 450W | °~ Dobrá nálada nevyřeší všechny problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si jí nechat ° E.M.Remarque ~° | <'////< |
- Návštěvník
-
Re: Zvuk
Chyba bude asi tady:
V ovladacích panelech - Sound Effect Manager - Enviromnent(nebo jak se to anglicky píše) tak dej na none!!! A mělo by to jít.
V ovladacích panelech - Sound Effect Manager - Enviromnent(nebo jak se to anglicky píše) tak dej na none!!! A mělo by to jít.
- 3THNO
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Jéééé
To me fakt nenapadlo.
Diky moc.
Sem trdlo...
To me fakt nenapadlo.
Diky moc.
Sem trdlo...
| Asus A8R-MVP | Sapphire Radeon x1950 Pro 256MB | Opteron 144 1800@2000 | Win XP SP2 | RAM 1GB Kigston | 2x HDD IDE | Seasonic 450W | °~ Dobrá nálada nevyřeší všechny problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si jí nechat ° E.M.Remarque ~° | <'////< |