northwood 2.8 /fsb800 jaká je vaše teplota ?

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
lucas
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

northwood 2.8 /fsb800 jaká je vaše teplota ?

Příspěvek od lucas »

mám P4 Northwood 2.8GHz a v klidu mi teplota neklesne pod 50 °C a při hrách a aplikacích i 65 až 70°C mám inteláckej chladič.

Jaký máte zkušenosti vy s tímto CPU popřípadě jakej lepší chladič 8)
...........waiting for the future

MSI Neo2 865pe, CPU 2,8 Nortwood HT, VGA ATI x800GTO 256MB (AGP),DDR 512 / 400Mhz dual, HDD Maxtor 120GB Ultra ATA 8MB, Pioneer DVD-RW 16xall
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Máš ho dobře nasazenej? Jelikož mám taky P4 2,8GHz a teploty 32 idle max. burn 52 stupňu a chladím Boxem.A včem to měříš? Jinak doporučuji Arctic Freezer 4 nebo Zalmana.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Cici
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cici »

Mám sice jenom 2,4 ale taky. Teploty v klidu 32°C a při zátěži do 50°C. Chladím původním inteláckým chladičem.
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Re: northwood 2.8 /fsb800 jaká je vaše teplota ?

Příspěvek od DIVAD »

lucas píše:mám P4 Northwood 2.8GHz a v klidu mi teplota neklesne pod 50 °C a při hrách a aplikacích i 65 až 70°C mám inteláckej chladič.

Jaký máte zkušenosti vy s tímto CPU popřípadě jakej lepší chladič 8)
mam stejnej procak a taky jsem mel takovy teploty a dal jsem tam Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra TC a pretaktenej na 3,4GHz ma teplotu max 55stupnu a bez zatizeni ma kolem 38stupnu
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“