Seagate nebo Hitachi do meho kompu?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
behero
Nováček
Nováček

Seagate nebo Hitachi do meho kompu?

Příspěvek od behero »

Procetl jsem spoustu diskuzi nejen tady naforu a v hlave mam porad chaos. At uz z piskani nebo spolehlivosti disku. Proto prosim zas o radu.

Resim toto dilema:
Mam desku NF7-S rev.2, Zdroj Fortron FSP350-60PN(PF) a rozhoduji se o koupi disku a to mezi Seagate Barracuda 7200.7+ ST3160827AS - 160GB NCQ SATA nebo Hitachi Deskstar 7K250 HDS722516VLSA80 - 160GB SATA. Jde mi o spolehlivost a (ne)piskani zdroje Forton. Zatim bezim na ubohe Baracude 40GB(nepiska). Otazka tedy zni muzu se spolehnout na Hitachi. Tj. neodejde po 2 letech jako IBM. Nebo radsi jit do Baracudy a desit se, zda nebudu mit piskaci pocitac a resit zas tohle. Jo,jinak disk bude startovaci+data.
DIKY vsem za jejich nazor a zkusenosti.
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Dal bych tam hitachy
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Já používám Seagate již několik let kvůli jejich spolehlivosti - nejsou nejrychlejší, ale spolehlivý.
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Moje skusenosti hovoria jasne za Hitachy ... na vyraznejsie problemi som nenarazil. Predavam ich uz dlhsie a poruchovost je viac menej rovnaka ako pri ostatnich vyrobcoch..., hluk nieje nijak vyrazni, vykon je mierne nadpriemerny .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Zatim asi tak z 30 hitachi 1 KO (ale kvuli padu pri doprave), ber hitachi, ja jine disky nepouzivam.... Vysoky vykon a vysoka spolehlivost.....
Ale spis ze 7K250 bych vzal T7K250 jsou rychlejsi...

Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“