Pomoc s výběrem Case

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Davee
Nováček
Nováček

Pomoc s výběrem Case

Příspěvek od Davee »

Ahojte, potřeboval bych se zeptat, který z techto dvou casu byste si vybrali?
AeroCool Magic-3D Blackhttp://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30881
Obrázek
(má hezký LED osviceni a podle me má dobrý přísun vzduchu,ale prej sou ty vetráky hlučné. má jen 0,6mm plechy :sad: ) nebo

CoolerMaster Centurion 5 CAC-T05
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32115
Obrázek

(má rychloupínáky :D )
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Na www.pctuning.cz byla rezence na toho Centuriona, (kterej je podle mě o hafo hezčí), takže pohledej...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Davee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Davee »

Perfect_ píše:Na www.pctuning.cz byla rezence na toho Centuriona, (kterej je podle mě o hafo hezčí), takže pohledej...
tu sem nasel http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=51

mám všechny mechaniky v bílém provední,takže dvířka by byly možná lepší.ALe záleží me na tichosti a u obou jsou prej hlučné přední větráky
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

Davee píše:
Perfect_ píše:Na www.pctuning.cz byla rezence na toho Centuriona, (kterej je podle mě o hafo hezčí), takže pohledej...
tu sem nasel http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=51

mám všechny mechaniky v bílém provední,takže dvířka by byly možná lepší.ALe záleží me na tichosti a u obou jsou prej hlučné přední větráky
vetraky se daji vymenit :wink:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29839
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
vesničan
Začátečník
Začátečník

Ale...

Příspěvek od vesničan »

Já bych si vybral centuriona, ale toho s pruhlednym bokem je dražší, ale aspoň potom nemusíč nic řezat... toť můj názor
Davee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Davee »

centuriona mam uz objednaného :D . dneska by mel dojit, doufam :-P. ale bez pruhledne bočnice :cry: . Rezat budu az se me omrzi :-P
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ta pruhledna bocnice je podle me blbe udelaná vidis na mechniky a to je naprd lepsi je uřiznout jak potrebujes
btw: ten CM sem zda lepsi
BIO hazard
Nováček
Nováček

Příspěvek od BIO hazard »

Mne sa tiez viac lubi Centurion.A bude lepsie ked si tu bocnicu sam vyrezes podla seba :)
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

na budouci modding bych bral tu druhou :wink:
Cici
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cici »

Já taky.
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Mám v plánu ho taky kupovat... Mám na mysli Centuriona :). Ten front je asi nejhezčí , co jsem zatím viděl..
Davee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Davee »

Zbyna píše:Mám v plánu ho taky kupovat... Mám na mysli Centuriona :). Ten front je asi nejhezčí , co jsem zatím viděl..
jj hezky je, muzu jen doporucit. A má perfektní chlazení, na diskách me o dost klesla teplota, tedka mají kolem 35°C,takze bomba.
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Davee píše: jj hezky je, muzu jen doporucit. A má perfektní chlazení, na diskách me o dost klesla teplota, tedka mají kolem 35°C,takze bomba.
To je asi jediná věc, která mě na Centurionovi vadí. Že u disků nemá 120mm fan :x

//Nemohl by jsi postnout nějaké fotky? PCT recenzi jsem si pořád pročítám, ale mám na mysli fotky z pokoje, je to přece jen trochu jiné
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Zbyna píše:
Davee píše: jj hezky je, muzu jen doporucit. A má perfektní chlazení, na diskách me o dost klesla teplota, tedka mají kolem 35°C,takze bomba.
To je asi jediná věc, která mě na Centurionovi vadí. Že u disků nemá 120mm fan :x

//Nemohl by jsi postnout nějaké fotky? PCT recenzi jsem si pořád pročítám, ale mám na mysli fotky z pokoje, je to přece jen trochu jiné
co ti vadí na 120ce ?
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Xan píše:
Zbyna píše: To je asi jediná věc, která mě na Centurionovi vadí. Že u disků nemá 120mm fan :x
co ti vadí na 120ce ?
Já psal, že mi vadí něco na 120ce? Já psal, že je to jediná věc co mi na tom casu vadí, že nemá vepředu 120ku...
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

uz to se mnou de zkopce zase sem to blbe přečet :oops:
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

A takhle CM Centurion 530 (existuje i 532 bez stealth mechanik), novější model Centurionů...ty se vám nelíbí? http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... 18254831d9
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Delarge píše:...
Caseking

Víc fotek...
Tenhle, no vnitřek není špatný, ale nelíbí se mi vůbec ten front :/
ja-cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja-cz »

kup si Sunbeamtech Samurai, mam ho doma a je super. Jeste si ale prikoupim 80ku a 120ku vetrak (dopredu a do zadu) a regulator otacek. Pac ten vetrak na boku, to je vysavac! Hlucnej a toho vduchu co nim proleti...
pepelistr
Nováček
Nováček

Příspěvek od pepelistr »

jj, ten Samurai je taky dost good, hustě o něm uvažuju...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“