neznackovy laptop
Moderátor: Don
- kovino
- Začátečník
neznackovy laptop
Co poviete na laptop, ktory si poskladam na tejto stranke, mam do toho ist?, som teraz v USA a vobec sa neviem rozhodnut co kupit, max 1200 dolcov. Dajte nejake typy, zaklad je centrino a dobra grafarna, mozno athlon 64, fakt neviem. Alebo je pre mna lepsie pockat a kupit nieco na Slovensku....
PC : zakladna doska: MSI k7n2 delta-ILSR, cpu: AMD BARTON 2500+, ram: PQI 2x256MB, pevny disk: MAXTOR 6Y80M0 80GB SATA, WD 6,4GB ATA, graf. karta: GAINWARD gf4 ti4600 128MB, monitor: HANSOL 730D, dvd mechaniky: TEAC 516D, SONY DRU-710A
LAPTOP: ASUS A6VA-Q044, centrino 1.73 GHz, 512 MB DDRAMII, 80 GB disk 5400 rpm, ATI X700 128 MB, 15.4 displej, BT, INFRA, wifi, kamera, mikrofon...
LAPTOP: ASUS A6VA-Q044, centrino 1.73 GHz, 512 MB DDRAMII, 80 GB disk 5400 rpm, ATI X700 128 MB, 15.4 displej, BT, INFRA, wifi, kamera, mikrofon...
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Díky současnému kurzu dolaru ke koruně (tedy české, ale předpokládám že na slovensku to bude stejné) je velmi výhodné nahkupovat a dovážet z USA
Co se týče technického typu ti poradí ostatní, já bych jen podotkl aby sis dal pozor na změnu napětí v síti a síťových vidlic - rovnou se třeba zkus zeptat na české (imho evropské kromě VB) zástrčky nebo univerzální zdroj, který zvládá 230V a 50Hz ... v USA totiž mají "jen" 110V a 60Hz, což by pro zdroj který na to není připraven byl celkem šok
Aspoň trochu k té technice - záleží co od toho čekáš ... jestli brutální výkon (třeba i ve 3D) nebo jen maximální mobilitu a výdrž.
Já bych osobně zvolil kompromis - Centrino, X700, 512MB, 60GB HDD = to by mohlo mít výdrž kolem 3-4h, což je pro mě optimální (ale to je jen modelová situace a ty musíš hlavně nejprve specifikovat svoje požadavky)
Co se týče technického typu ti poradí ostatní, já bych jen podotkl aby sis dal pozor na změnu napětí v síti a síťových vidlic - rovnou se třeba zkus zeptat na české (imho evropské kromě VB) zástrčky nebo univerzální zdroj, který zvládá 230V a 50Hz ... v USA totiž mají "jen" 110V a 60Hz, což by pro zdroj který na to není připraven byl celkem šok
Aspoň trochu k té technice - záleží co od toho čekáš ... jestli brutální výkon (třeba i ve 3D) nebo jen maximální mobilitu a výdrž.
Já bych osobně zvolil kompromis - Centrino, X700, 512MB, 60GB HDD = to by mohlo mít výdrž kolem 3-4h, což je pro mě optimální (ale to je jen modelová situace a ty musíš hlavně nejprve specifikovat svoje požadavky)
Francie ... sladká Francie