PHP script - E-mail -> SMS
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
PHP script - E-mail -> SMS
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda někdo neví o nějakám odzkoušeném scriptu, který by dokázal následující:
1. kontrola e-mailového účtu např. na nějakém freemailu např. každých 5 min
2. pokud je nový mail, přeposlat ho na předem pevně určený seznam mobilních tel. čísel (řekněme cca 20 uživatelů)
Googlem jsem něco našel, ale protože nejsem nijak pokročilý programátor a znalec PHP, pouštěl bych se raději do něčeho, co už má někdo skutečně vyzkoušené.
1. kontrola e-mailového účtu např. na nějakém freemailu např. každých 5 min
2. pokud je nový mail, přeposlat ho na předem pevně určený seznam mobilních tel. čísel (řekněme cca 20 uživatelů)
Googlem jsem něco našel, ale protože nejsem nijak pokročilý programátor a znalec PHP, pouštěl bych se raději do něčeho, co už má někdo skutečně vyzkoušené.
- johny128
- Začátečník

no najprv by si musel mat nejaku sms branu
pokial viem tak zombux to tak ma, pride mu mail, dostane sms...no napokon, ja to tak mam tiez
Maily od vybranych ludi(cez filtre) sa mi z gmailu preposielaju do mailu mojho mobilneho operatora a tam mam zapnute ze ked pride mail tak mi ma prist na moj mobil sms...takze tak sa da
mrkni ci tvoj mb op nieco take nedava zadara..
iny sposob neviem
iny sposob neviem
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No, já myslel, jestlli by to prostěě umělo vygenerovat něco, co by odeslalo text mailu na např. xxxxxx@sms.eurotel.cz, xxxxxx@sms.t-mobile.cz apod.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to je krásné, ale bejvávalo, dávno tomu jeTomCZ píše:No, já myslel, jestlli by to prostěě umělo vygenerovat něco, co by odeslalo text mailu na např. xxxxxx@sms.eurotel.cz, xxxxxx@sms.t-mobile.cz apod.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- dutch
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
předem se omlouvám že sem vytáh tak starej thread, ale chtěl sem se zeptat na něco podobnýho jako TomCZ, a to jestli někdo neví o nějakým php scriptu, kterej by se kouk do daný emailový schránky a pokud by něco přišlo tak by to vyblilo obsah mailu na web (nebo třeba do db, to je jedno)... případně by mi stačilo kdyby mě někdo nakopnul jak ten script stvořit, momentálně mě vůbec nenapadá jak to udělat...
de o to, že na mail by mi denně chodil rozpis a nebylo by moc příjemný to pořád upravovat na stránkách...
budu rád za každej nápad, díky...
de o to, že na mail by mi denně chodil rozpis a nebylo by moc příjemný to pořád upravovat na stránkách...
budu rád za každej nápad, díky...
my motto: Když se dva perou, třetí tam hodí granát...
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
S tím skriptem by to neměl být problém, ale problém je jak ho spouštět - pokud bys to chtěl kontrolovat periodicky, tak bys musel udělat jinej skript (využít třeba CRON) který by ti to spouštěl automaticky... protože skript v PHP se prostě provede a konec, nemůže běžet do nekonečna...
Co se týče samotného skriptu, tak webmailového klienta dělali v PHP - programujeme profesionálně - možná ti od toho najdu příklady abys to mohl využít...
Co se týče samotného skriptu, tak webmailového klienta dělali v PHP - programujeme profesionálně - možná ti od toho najdu příklady abys to mohl využít...
Francie ... sladká Francie
- dutch
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Monkei123
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nebo by se mohl udělat JavaScript nebo snat i skript v PHP, který by daný skript pouštěl každých pět minut, prostě klasika časovač..sovicka píše:S tím skriptem by to neměl být problém, ale problém je jak ho spouštět - pokud bys to chtěl kontrolovat periodicky, tak bys musel udělat jinej skript (využít třeba CRON) který by ti to spouštěl automaticky... protože skript v PHP se prostě provede a konec, nemůže běžet do nekonečna...
Petr Kocourek
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps
- dutch
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak jsem to prohlížel a bohužel v celé knize o pop3 ani příkladu ...
takže je to jen extrémně jednoduchý webmail pro IMAP
http://public.sovicka.net/mail.zip
třeba tam něco najdeš .(
takže je to jen extrémně jednoduchý webmail pro IMAP
http://public.sovicka.net/mail.zip
třeba tam něco najdeš .(
Francie ... sladká Francie
- dutch
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý