Recon píše:no tak to je skvělí, ježiši ti lidi jsou kreté**. Lepší vydat špatnou hru než žádnou, a podle toho co jsem viděl by to zas tak špatný nebylo.
no tak nad tim bych se pozastavil.
1)Mnohem lepsi je imho nevydat zadnou hru nez spatnou aby pak byl hrac/fanousek sklaman a zavrhl serii v nemilost .
2)videl si jen obrazky, hral si to snad? a jak znamo z minulosti , obrazky hru nedelaji
Recon píše:no tak to je skvělí, ježiši ti lidi jsou kreté**. Lepší vydat špatnou hru než žádnou, a podle toho co jsem viděl by to zas tak špatný nebylo.
no tak nad tim bych se pozastavil.
1)Mnohem lepsi je imho nevydat zadnou hru nez spatnou aby pak byl hrac/fanousek sklaman a zavrhl serii v nemilost .
2)videl si jen obrazky, hral si to snad? a jak znamo z minulosti , obrazky hru nedelaji
otázka je trochu jiná, z čeho je fanoušek sklamaný více.
a)ze špatné hry
b)ze zrušené hry
Mě by naštvalo oboje , kdyby to udělali hodně špatně tak bych je proklínal, ale stejně bych to hrál, protože SG je SG . A že to zrušili mě teda pěkně naštvalo
Jasper píše:Doufam ze se ted moc neopozdi datum vydani...
Pochybuji, když to měli vydat za pár měsíců. Na bonuswebu jsem četl, když byla zpráva o tom, jak to chtěli zrušit, že zdrojový kód i licenci má JoWood, ale v dalších informacích, že bude vývoj pokračovat jsem četl, že má zdroják to studio viz :
"Stargate SG-1: The Alliance není mrtev", to v dnešním prohlášení oznámil vývojový tým Perception.
Vývojáři pokračují v práci na hře a zahájili právní akce proti vydavateli JoWooD Productions Soft., který minulý týden zrušil smlouvu mezi těmito dvěma společnostmi.
"Aby bylo jasno, Perception má oficiální licenci od MGM na Stargate SG-1: The Alliance", prohlásila společnost. Jakékoli náznaky, že JoWooD má práva na zrušení závazku jsou nesprávná a nejsou založena na obchodních či právních faktech.
"Vývojáři v australském (Sydney) studiu pracují na hře nepřerušeně i nadále a chtějí fanouškům poskytnout ten nejlepší herní zážitek jaký je jen možný.
JoWooD tvrdí, že podle jejich posouzení, hra ve své stávající podobě nedosahuje potřebné kvality pro vydavatele ani pro Stargate fanoušky. Vydání The Alliance bylo plánováno na říjen na Playstation 2, XBox a PC.
No nechme se překvapit jak se situace dále vyvine...
Mno ja bych rek ze by to mohlo bejt super a kdyby to udelali jako onlinovku tak bych jim klidne platil i 4000 mesicne za hrani,ale to je hudba budoucnosti snad to bude mit i multiplayer s coop max 4 hraci.
A mohlo by to mit nejaky prvky jako treba SW:Kotor. Snad se jim to podari dodelat. Kdyz jsem zaslech prvni zpravu o tom ze to chtej zrusit tak jsem vzal mobil a zavolal Sadamovi aby jim tam bouchnul nejaky letadlo ahle najednou to jde Snad to vijde jestli ne tak asi zavolam Georgovy Bushovi Ml. aby jim tam hodil nejakou Atomovku
Mno jestli to tak bude tak to bude v pohode. Jenom aby byl max. pro 4 hrace!!! kazdej tym ma preci jenom 4 cleny
Ted uz jenom aby to vyslo!!
A jestli to vyjde tak to bude jedna z mala originalnich her ktery budu vlastnim.
Proisim boze at to vyjde PLS PLS
SAS-Mr.Freez píše:Mno jestli to tak bude tak to bude v pohode. Jenom aby byl max. pro 4 hrace!!! kazdej tym ma preci jenom 4 cleny
Ted uz jenom aby to vyslo!!
A jestli to vyjde tak to bude jedna z mala originalnich her ktery budu vlastnim.
Proisim boze at to vyjde PLS PLS
Taky jsem zvažoval, že si ji koupím, ale po těch dohadech teda nevím . No pokud budou dobrý recenze ...
kdybych řekl co udělám já tak tady poruším pravidla. Jen mohu říct ten zbytek, pokud multiplayer bude za to stát tak bude další orig ve sbírce pokud to jinak nepujde.
Pokud to zato bude stát mužem i udělat klan PC tuningu.