radeon all-in-wonder 9800

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
geed
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

radeon all-in-wonder 9800

Příspěvek od geed »

Chtel jsem si upgradnout grafiku na kompu... ale taky jsem se zajimal o nejakou tv kartu, pak me to napadlo..All In Wonder!
Takze se chci zeptat; dela ATI nejake grafiky jine nez 9800 ktere jsou All in wonder.. treba x700 ?? potrebuji to do AGP takze x800 asi nehrozi..
A taky by me zaujimalo jak kvalitni je tv prijem na tv tuneru treba zrovna na rad 9800, stoji to zato? nebo mam radeji koupit neco levnejsiho a koupit tv tuner zvlast? jak dobra karta ja rad9800? protoze je uz pomerne stara... :?
AMD Barton 2600+ (1900Mhz@2300Mhz 11.5*200)
512Mgb Kingston CL2.0 333Mhz
Gigabyte 7N400Pro2
Tyan Radeon G9000Pro64Mb (275,275@310,310)
LG DVD-+R/W/RAM/DL
Briketa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Briketa »

Ja jsem koupil pred 2 mesicena Club 3D AIW Radeon 9800SE. Pomoci patchu jsem z ni udelal AIW 9800. Pred tim jsem mel AIW 8500DV, AIW9600XT a ted mam tuhle AIW9800. Mel jsem to pripojene na kabelovce, nyni to mam na klasicke antene. S kvalitou prijmu jsem spokojeny, s nahravanim taky. FarCry mi na tom bezi, takze spokojenost.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Skus hodit link na tu 9800...........Podla mna je vykonješia X700,ale nema all in wonder........Musel by si si prikupiť tv kartu........
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 00+vs+x700
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

Asi 2 měsíce mám to samý - viz podpis.Ty funkční pipeliny jsou loterie,mně vyšla,ale zaručeno to nikdo nemá.Jistá další investice je do tiššího chladiče,osazený totiž dost řve.Se Silencerem to je jiná.TV tuner jsem zrovna nepotřeboval - ale grafika stála 4.300,- a já rád riskuju.Říkal jsem si,že když to vyjde,budu mít 9800PRO s TV a VIVO grátis (čistá PRO stojí taky okolo 4.000,-),když ne,tak s výkonem mezi 9550XT a 9600XT budu mít aspoň ten tuner a VIVO.Bohužel už teď asi Clubku neseženeš - byl to doprodej a zmizela už před pár týdny i z webu C3D.Seženeš Sapphire,ale ty jsou o tisíce dražší,ačkoliv Sapphire vyráběl i ty Clubky (a jiné značky).
Další AIW AGP řešení dělá ATI X800XT:
http://www.tweaknews.net/reviews/aiwx800xt/
pravda,trošku dražší.9800 má sice starší jádro,ale pořád ještě čiperný a pár měsíců to vydrží...TV tuner je tam Philips,software ATI Multimedia Center - nic moc,prubnu i jiný aplikace.Střižna a DVD player POWER DVD od Cyberlinku - slušný.Obraz TV solidní,reaguje rychle,ale pomaluje startuje.DO nepoužívám,ale vypadá obstojně.Víc jsem zatím nezjistil.
maiger
Nováček
Nováček

Příspěvek od maiger »

No ja ten 3D club muzu take doporucit. Hned jak jsem si ho donesl tak jsem odemknul bez problemu zbyvajici pipky a je z toho PRO. Za hodne malo penez hodne moc muziky. TV ma rekl bych dost dobrej obraz, ovladani slusny. Jen ten vetrak, po tydnu letel z okna a dal jsem tam Silencer.
Biggles
Nováček
Nováček

R9800SE A-I-W-nahrávání

Příspěvek od Biggles »

Mám prosbu na odborníky (kde jinde je taky najít :)).
Mám tuhle kartu od 3D Clubu.Všechno,teda skoro všechno běhá jak má.Jenže nejde nahrávat z TV což mně dost vadí,protože to je jeden z důvodů proč jsem jí kupoval..............................
Takže,když mám nainstalovaný originální ovladače a MMC,tak mi nejde nastavit v plánování nahrávání.Neustále to píše,že nepodporovaná operace nebude provedená.
Snažil jsem se to obejít nainstalováním ATV2000,s tím že bych to nahrával přes Nero,ale nepovedlo se mi ATV naladit..........tlačítko Start(v nastavení) zůstává šedé(předtím jsem MMC odinstaloval),taky to píše,že pro kartu nejsou kompletní ovladače????????????????????..To samý v Neru,taky se nenaladil ani jeden kanál :sad: .Taky jsem odinstaloval orig.ovladače a stáhnul omega drivery,jenže,od tý doby mi comp neustále hlásí Nalezen nový hardware.Sice mi karta běhá,ale comp se skrze tyhle hlášky tváří,že jí nezná.................................pravda je,že pak běhá na všech 8pipelines :-D
Takže,jak dosáhnout aby mi běhala karta+TV a samozřejmě to i nahrávalo???????????????????????????
Nejde mi ani o to,aby to běhalo na 8pipelines,přece jenom nejsem žádnej velkej hráč.................................DÍKY
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“