Mám prosbu na odborníky (kde jinde je taky najít

).
Mám tuhle kartu od 3D Clubu.Všechno,teda skoro všechno běhá jak má.Jenže nejde nahrávat z TV což mně dost vadí,protože to je jeden z důvodů proč jsem jí kupoval..............................
Takže,když mám nainstalovaný originální ovladače a MMC,tak mi nejde nastavit v plánování nahrávání.Neustále to píše,že nepodporovaná operace nebude provedená.
Snažil jsem se to obejít nainstalováním ATV2000,s tím že bych to nahrával přes Nero,ale nepovedlo se mi ATV naladit..........tlačítko Start(v nastavení) zůstává šedé(předtím jsem MMC odinstaloval),taky to píše,že pro kartu nejsou kompletní ovladače????????????????????..To samý v Neru,taky se nenaladil ani jeden kanál

.Taky jsem odinstaloval orig.ovladače a stáhnul omega drivery,jenže,od tý doby mi comp neustále hlásí Nalezen nový hardware.Sice mi karta běhá,ale comp se skrze tyhle hlášky tváří,že jí nezná.................................pravda je,že pak běhá na všech 8pipelines
Takže,jak dosáhnout aby mi běhala karta+TV a samozřejmě to i nahrávalo???????????????????????????
Nejde mi ani o to,aby to běhalo na 8pipelines,přece jenom nejsem žádnej velkej hráč.................................DÍKY